Team B-Strong och Linda Sunnefors – ”Vilja utan gränser…”

29 jan 2017

Nu är det dags att presentera nästa atlet i detta Team B-Strong. Namnet är bekant sedan tidigare här på Inspired by Dave. Jag talar nämligen om 35-åriga @fyrabarnsmorsan, Linda Sunnefors. Hon har fyra barn och lever med sin sambo Magnus som också har ett stort intresse för hur man kan möta träningen och ändå få ihop vardagen. I grund och botten är Linda en väldigt glad, sprallig och positiv individ som är väldigt givande att ha att göra med.

Jag har coachat Linda tidigare, innan skapandet av Team B-Strong. Men så fort jag uttryckte mig att jag skulle starta ett eget team tolkade jag det som att det blev till något självklart för Linda att representera Team B-Strong. Ett val från hennes sida som jag känner stor tacksamhet inför.

_20170129_145512

Jag skulle säga att Linda är en känslomänniska i många avseenden. Hon är en öppen individ och är inte rädd för att uttrycka dessa känslor vilket såklart har sin charm. Charmen sitter lite i huruvida hon kan styra dessa känslor kan de vara till stor nytta då de kan omsättas till den starka vilja som hon bär på inombords.

Linda är en person som imponerar med sin styrka och med sitt driv. Bara hennes besvikelse tillika tårar efter hennes 5:e placering på Almströmerpokalen förra året visar på en inställning som jag tycker är väldigt sund. Det ligger en vilja bakom dessa tårar, en vilja att prestera och att anta en utmaning med både karaktär och ödmjukhet. Ödmjukheten inför sig själv visade sig senare efter att vi talats vid efter tävlingen. Hon kunde då komma till insikt att hon ska vara stolt över sin bedrift, att hon tagit sig dit hon ändå gjorde.

Styrkan jag nämner att hon besitter ligger dels i hennes fysiska förmåga att lyfta tungt. Men det handlar minst lika mycket om hennes mindset, på både gott och ont.

_20170129_145419

_20170129_145402

received_10210548404658825

En person som vill så mycket kan vara väldigt sårbar i vissa moment. Jag tänker på när kroppen börjar ta stryk och vila är nödvändig att lägga in. Linda har ändå lärt sig och hittat ett sätt som hon själv tror på och något som jag uppmuntrar i processen att lära känna sin egen kropp. Detta sätt för henne är att träna varannan dag. Hon känner utveckling själv och då ser jag att hon gör på rätt sätt. Jag misstänker att behovet av vila ligger mycket i hennes sätt att träna där den tunga belastningen behöver vägas upp med denna vila varannan dag.

_20170129_150636

_20170129_150620

Självklart handlar det om att sträva efter den så omtalade balansen i det mentala också. Här vill jag mena på att hennes egen känsla för träning kontra vila har stor betydelse. Som jag tog upp lite innan får hon möjlighet att påverka själv. Detta anser jag är viktigt för oss alla. Vi behöver vara med och påverka processer i vardagen eftersom detta kan vara helt avgörande för det slutliga resultatet.

_20170129_151735

Mål i sikte är fortsatt Bodyfitness, och utveckling såväl fysiskt som mentalt. Precis som förut sköter jag större delen av kost och träning och min ”partner in crime” Theresia kommer ha mer fokus på poseringen. Theresia ser jag har större känsla för kroppen och kan hantera rörelsemönster på ett mer framgångsrikt sätt.

_20170129_151909

Jag tror det kommer bli riktigt bra detta och ytterligare ett mål är att Linda fortsättningsvis kommer inspirera fler kopplat till den bakgrund hon har.

B-Strong Linda!

/DMC

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.