”Road trip” till Göteborg för möte med… …Swedish Supplements!

19 jan 2017

Jag och Theresia välkomnas till Göteborg av Swedish Supplements där min sponsor förklarat att man vill ha ett möte med oss. Det har blivit en hel del uppmärksamhet på Inspired by Dave gällande de möjligheter som erbjuds att inbegripa proteinpulver på andra sätt än i shakern. Det har visat sig ganska tydligt att Theresia har en fallenhet att arbeta med detta och att skapa väldigt tilltalande alternativ med hjälp av Swedish Supplements produkter.

_20170118_233148

Vi vet inte riktigt vad som väntar, vad vi kommer få till oss under mötet. Men risken finns att det kommer innefatta det jag talar om ovan. Mötet kommer att vara under fredagen men vi kommer sova över även då och njuta av Göteborg så mycket vi kan på lördagen för hemfärd på eftermiddag/kväll.

Vidare tog jag för en tid sedan upp hur mitt nystartade företag B-Strong Sweden innehållande Team B-Strong kommer ha Swedish Supplements i ryggen. Teamet kommer använda sig enbart av Swedish Supplements kvalitativa produkter. Jag skulle vilja påstå att det är få förunnat att ha den uppbackning och den förmån jag har som har Swedish Supplements med mig som jag har. Detta har jag mycket att tacka Johan och Arthur för som värdesätter och uppskattar den tid jag lägger ner för att kunna leverera budskapet kopplat till något jag tror helhjärtat på.

Jag har ofta benämnt detta företag som nyskapande och med vilja att alltid sträva framåt. Så det är ingen överraskning när jag här tar upp ett par nyheter…

FB_IMG_1483631553925

FB_IMG_1484778811644

AAKG nedan, en (PWO) produkt som jag ser otroligt mycket fram emot att få testa. Just AAKG återfinns i de flesta PWO:s, och här kommer alltså en variant enbart med AAKG, dvs mer koncentrerat.

FB_IMG_1484778749429

Bars tror jag är något som kommer vara en storsäljare. Lyckas man lika bra med dessa som man gör med övriga produkter kopplat till smaker är chansen stor att det bli just succé.

FB_IMG_1484778738843

Så…önska oss lycka till i Göteborg nu. Jag älskar att åka iväg såhär med min Theresia, och bara att få komma iväg och bo på hotell ett par dagar känns väldigt lyxigt då det inte hör till vanligheten för oss.

/DMC

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.