Nästa atlet att skriva på för Team B-Strong – Helena Ljungström

3 jun 2017

För ett tag sedan kom alltså signaturen från Helena Ljungström att landa på ett kontrakt kopplat till Team B-Strong. Vi träffades över en fika i Nacka Forum för att samtala kring avtalet och framtiden.

FB_IMG_1496505424860

Jag står fast vid att det är av största vikt att det ska kännas rätt för mig när atleter ansluter till teamet. Självklart vill jag att det ska kännas rätt för atleten ifråga också. Personer som inbegrips i Team B-Strong behöver uppvisa en ödmjuk inställning, god moral och vilja inför uppgiften att tävla. Och just dessa punkter tycker jag mig se att Helena uppfyller utan problem. De gånger vi träffats har hon gjort väldigt bra intryck där jag tydligt kunnat se att hon innehar en positiv inställning, men också skymtat den ”sprallighet” som hon lite pratat om att hon kan ha.

Messaging1496504579230

Så, vem är då denna Helena? Jo, hon verkar sannerligen vara en tjej med energi för livet. Hon har många bollar i luften där hon för närvarande studerar på GIH och vid sidan av har klasser på Nordic Wellness där hon arbetar. Och det går rykten om att det svettas en hel del på hennes pass…

FB_IMG_1496501794398

Hon bor i Nacka med sin pojkvän och förklarar sig själv som redan lite nämnts ovan som en glad och positiv person. En sak som jag känner igen mig själv i är hur Helena ser glädjen i att inspirera andra till att hitta den träningsform som man sedan också lär sig att uppskatta. Detta för att sedan fortsätta utveckla hälsa och allmänt välmående i vardagen.

Utanför träningen är Helena gärna utomhus och finner nöjet i det som många kallar friluftsliv. Dvs vandring i fjällen, paddla osv…

Ett litet passande motto i livet som hon har låter oss återkoppla till hennes person och aktiva livsstil.

”Live with energy”

FB_IMG_1496501739295

När det kommer till Helenas del i Team B-Strong så kommer hon tävla i Bikinifitness. Jag personligen som grundare för Team B-Strong och B-Strong Sweden är stolt över att Helena utgör en del av detta. Det ska bli spännande att följa hennes resa, och jag hoppas såklart att även ni vill hänga med på ett eller annat sätt.

_20170603_164439

Ni kan följa henne på hennes Instagram konto @hepplen, men också genom B-Strong Sweden på Instagram ➡️ @bstrongsweden och på Facebook ➡️ B-Strong Sweden.

Nu blickar vi med spänning fram mot Luciapokalen där hon kommer att göra sin debut. Vid hennes sida som coach har hon Emma Fredriksson. Kör hårt Helena, vi tror på dig!

/DMC

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.