Gymvärldens bästa affärsidé?

7 feb 2017

Jag har ofta funderat på aspekter i vardagen för människor som kan vara avgörande för såväl den fysiska som den psykiska hälsan. Om vi utgår från att viljan finns där och fokuserar på ”möjligheter” så är det i detta inlägg en specifikt grupp jag tänker på. Jag tänker på småbarnsfamiljer, oavsett om man är ensamstående eller ej.

Det är barnpassningen som nu finns på flera gymkedjor runt om i landet som jag har i åtanke. Är det måhända den bästa affärsidèn som man tagit fram i detta forum kallat gym?

_20170207_193949

Jag vet inte, men jag kan tänka mig att det är fler än vi kanske anar som ser till möjligheten till barnpassning innan vi tecknar avtal. Jag var/är absolut en av dessa. Barnpassningen har under ca 8 år varit till stor hjälp för mig i min träning och min fortsatta vilja och motivation att upprätthålla den livsstil jag så mycket känner att jag vill ha. Det var helt klart något avgörande för mig när jag skulle teckna avtal för den klubb jag idag tränar på.

_20170207_194022

Ett nytillskott i familjen kan förändra de prioriteringar vi en gång hade. Det är såklart ok, bara vi inte glömmer bort de saker som verkligen får oss att må bra. Jag brukar säga att ”min dotter har kommit in i mitt liv, jag har inte kommit in i hennes liv”. Jag syftar då till min ständiga tanke att vi bör forsätta aktivera oss och just som tidigare nämnt inte glömma bort det som får oss att må bra. Om inte jag får göra det jag älskar, då är jag övertygad om att jag heller inte skulle kunna vara den far jag vill vara för min fina Nova. Det kanske låter egoistiskt, men vi föräldrar behöver på sätt och vis se till vårt eget välbefinnande först. Mår vi inte bra i oss själva kommer vi inte kunna ”prestera” bra som föräldrar heller.

_20170207_192320

Sedan att vi skulle göra allt och lite till för våra barn, och att vi sätter dom först i många andra olika sammanhang, det är en självklarhet. Men jag tror ni förstår vart jag vill komma med detta inlägg… Dessutom ber Nova ofta själv att få åka till gymmet och barnpassningen vilket är ett mycket bra betyg för anläggningen ifråga.

/DMC

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.