Vilken korvsuccé – både god och nyttig!

Crossfit 26 feb 2016

Idag lanserade vi Plus-sortimenet på Passion för Mat i Göteborg. Det är en serie köttprodukter som jag tagit fram i samarbete med Gudruns kött under ett år och nu är äntligen de första produkterna klara, 3 riktigt god och nyttiga grillkorvar!

Vi har jobbat på korvarna, paketeringen och lanseringen under 1 år nu och det är så kul att dem äntligen är klara, prefekt inför året grillsäsong för mig och alla andra som vill grilla god och nyttig korv! ????

Det speciella med Plus-sortimentet är att vi har extra mycket kött och extra fint kött vilket gör att vi får en ren produkt med hög kötthalt, låg fetthalt och en hög proteinhalt.

I första vända släpps 3 grillkorvar, två tjockare smaksatta och en vanlig grillkorv för barn som förtjänar bättre korv än vad marknaden erbjuder

De kryddade korvarna innehåller BARA kött (nöt och fläsk), kryddor och vatten. Det ger en korv med 95% kötthalt, resten är alltså kryddor och vatten man tillsätter när man blandar i kryddorna. Köttet vi använt är magrare delar på djuren än man normalt maler ner i korv, därför får vi ner fetthalten till bara 8% och upp proteinhalten till 19%. Korven blir mycket köttigare än traditionell korv och mättare mycket mer. Per 100g är det BARA 150g kcal och 0,5 g kolhydrater, det är lågt för att vara korv.

Så att korven är nyttig och har grymt bra innehåll är inget att snacka om, det finns ingen lika bra korv på marknaden och det var därför jag tog fram den. Men att den dessutom smakar sjukt bra gör den till en succé helt klart. På mässan är det inte direkt tränings och fitnessmänniskor, utan snarare folk som gillar mat och dryck i alla former och inte bryr sig lika mycket som mig, men alla som kom och prövade den idag älskade den och massor köpte den, så himla kul! Dem tycker den var god, köttig och mättande. Sen uppskattade många att det var hög kötthalt och att den var mager.

Vi har lyckas med en helt unik produkt på marknaden och det ska så kul att se hur den säljer i handeln i sommar.

En korv som alla som gillar att grilla kommer att älska och äntligen en korv som även vi som bryr oss om vad vi stoppar i oss och vår from kan äta med gott samvete hela sommaren lång! Korven börjar produceras nu och ska sen distribueras till så många butiker som möjligt, så innan sommaren börjar kommer ni kunna köpa den.

Här är Andreas Ögren som hjälp mig ta fram denna och hela teamet på plats på mässa i helgen, så bor ni i Göteborg, kom till Passion för Mat och testa min korv ????

Till montern kom även många barn så klart, dem älskade den nya barnkorven jag hoppas den bli barnens och familjerna nya favorit. Barnen förtjänar bättre mat än vad som erbjuda på marknaden nu, det är så mycket skit i mycket produkter, det ska vi ändra på ????

På kvällen firade vi succén med en god köttbit, korv hade vi ätit hela dagen haha ????

Nu är det också klart att Gudruns kommer att samarbeta med Barnens Hinderbana och barnkorven kommer att säljas där till riktigt bra pris.

Så anmäl era barn till våra lopp i sommar så får ni smaka den då om inte innan: Barnens Hinderbana

kartan2

/P

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.