Tre amigos…och godis 😉

Crossfit 12 aug 2015

Idag kom Åskan förbi CrossFit Highway och gästtränade, riktigt kul. Han driver CrossFit 011 i Norrköping och är duktigt så det är kul att köra med honom, han ger mig alltid bra tips på saker att juster och tänka på.

Vi började med Clean & Jerk, 1 x 3 set på 89%, det är 107 kg för mig.

Jag körde 2 på 110 kr istället och här är sista lyftet:

Helt ok, C&J börjar kännas mycket bättre vilket är kul.

Sen körde vi paus-squats, 5 x 4 set på 110 kg med 3 sekunder i botten, det kändes också bra. Efter det körde vi strikta CTB 3 x 5 set och det gick också bra…mycket gick bra idag ????

En del av det bero på att jag tog 2 skopor Core Performance innan passet, den ger så mycket energi dagar jag är lite trött och seg som idag och passen blir ändå riktigt bra, ni hittar den här: Core Performance

Sen körde vi en kul team WOD.

Vi skulle ro 6000 meter tillsammans och var tvungna att byta varje 250 m, medan en ror ska den andra göra 3 Snatch och den tredje 3 MU, och sen rotera när alla var klara. Jag har inte 3 MU på under minuten så jag gjorde 2:or. Det var kul och gick helt ok, vi var klara på ca 21 min.

Efter det så tyckte killarna att vi skulle köra death by Toes 2 Bar…kul ????

Det betyder att man gör 10 obrutna T2B varje minut tills man inte klarar. Jag kom längst och klarade 9 på min 15, så 149 T2B blev det, kul att jag är bra på något i alla fall…

Här står tre amigos efter ett skönt pass och försöker ser ut som ögon godis haha…vet inte om vi lyckas ????

Frugan var också med och körde på lunchen, alltid lika het när hon tränar ????

På kvällen gick jag, Jill och tjejerna på bio och såg filmen Pixels, men innan det köpte vi så klart godis, det var Zoe nöjd med ????

Idag var det sådär sjukt gott med godis som det kan vara ibland. Och idag lyckades jag köpa lagom så jag inte mådde illa på slutet haha…

Filmen var riktigt kul och bra. Speciellt för mig som är gammal nog att växt upp med spelen de handlade mest om. Det är en bra action komedi som jag tycker ni ska se om ni vill få er ett gott skratt!

Imorgon blir det vila från träningen, mycket jobba och besök hos naprapaten.

/P

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.