Tömning/Laddning För att få något du aldrig haft måste du göra något du aldrig gjort!

11 sep 2016

Rendering-art-watermelon-digital-water-background

 

 

Inne på sista veckan av dieten och slutspurten mot en helt ny upplevelse. Det  kommer att bli spännande men samtidigt väldigt nervöst när jag väl är framme på slutstationen och skall börja prestera mot vad jag hoppas blir en vinst!

Många har frågat och ifrågasatt hur det kommer sig att min debut är just i SM och inte på exempelvis en tävling som skulle vara ”enklare” ———– Egentligen har jag väl inget svar på det. Utan jag känner att det är lika bra att slå på stort direkt och visa vad man går för mot de bästa i landet!

 

Något som även har testats i veckan är procclusion !  http://www.procclusion.com/  Helt galet tryck och pump på studs!.

Ett otroligt bra komplement för den som vill ta sin träning till nya höjder med effekt som är vetenskapligt bevisat med fler och fler studier  som uppdateras kontinuerligt.

”Ocklusionsträningens begränsning utav blodflödet medför en ökning av cellsvullnad. När dina celler sväller känner de en ”fara” och så småningom omstrukturerar de sig och blir större.

Detta innebär större muskler för dig!”

 

In och läs mer på deras hemsida om självaste produkten.

——————————————————————————————————————————-

Nu är jag alltså inne för första gången och provar att dricka oerhört mycket vatten och salt kontinuerligt under dagen, och vi kan väl hålla med om att toabesöken ökade någorlunda mycket. Att dricka och salta som jag gör nu sista veckan är ingenting som är hälsosamt och något som jag rekommenderar någon som inte skall tävla att göra. Frågan är då varför?

Så att salt binder vatten som de flesta vet genom att ett hormon i kroppen triggas , om inte så vet ni nu. Men vi kan manipulera detta så att vi istället gör av med mer vätska när vi väl släpper på saltet. Det som sker är att hormonet drastiskt minskar och därmed faller även vätskan bort från kroppen som vatten på en fjäder!

När vi väl tagit an oss saltet så kommer vi /kroppen att bli törstig och vi skall och vill öka mängden vätska som vi tar in under dagen. Steget efter blir att släppa både salt och vatten för att slutligen bli RIPPAD som v i gillar att kalla det i ordet som blivit myntat i denna genren.

Och juste kolhydraterna försvann också.

Första tre dagarna på tömningsprocessen tömmer vi Musklerna från glykogenen genom att hålla väldigt lågt kolhydratintag och träna med högre repetitioner i gymmet. När vi har 3 dagar krav till prestation fyller vi på med maximalt antal kolhydrater, närmare bestämt ca 4-6g/kg kroppsvikt för att fylla på alla lager i kroppen samt binda vätskan som ligger under huden för tillverkning av glykogen i musklerna.

 

Resultat = hard as F

 

Så nu är detta första gången som jag gör denna form av prestations test på kroppen och dag 1 är klar.

Det är inte gott med så mycket salt och vattnet är inte alltid superlätt att få i sig. När man gör detta så gäller det verkligen att hitta fokus, målet är i sikte och ditt livs form är på väg att visa sitt sanna ansikte!

 

Glöm aldrig varför du gör det!

För att få något du aldrig haft måste du göra något du aldrig gjort!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.