Sol, träning och PWO

30 apr 2015

Resenärerna har åkt hem men jag, familjen och Lanner är kvar på underbara Aloha Hill Club.

  

Det är så fint här att man inte vill åka hem.

Men vi saknar alla underbara resenärer och det är lite tomt. Vi längtar resan till nästa resa i oktober.

Vill ni också följa med då så kan ni anmäla intresse här: ProFitness Camps – Marbella oktober

Och för att ni ska förstå hur vackert det är på Aloha, hur lyxig resort det är och hur god maten är så tycker jag att ni ska titta på denna presentation: Aloha Hill Club

Men vi solar inte bara, vi har även kört styrka och intervaller. Igår körde vi strikta HSPU, Pistols och strikta pullups som styrka. Sen 30 min intervaller men 15s på och 15s av samt 3 min vila var 6 minut.

Det var ganska tufft och jag saknade min PWO…ja, min ”egna” PWO ???? För nu är den klar, min egenkomponerade Pre workout produkt som jag tagit fram tillsammans med Svenskt Kosttillskott. Jag har länge blandat BCAA, Vitargo och PWO för att få i mig det jag behöver innan träning och idrott men nu har jag tagit fram en produkt som har allt jag vill ha för att öka prestationen. Den heter Core Performance och kommer lanseras på Fitnessgalan.

Bland det bästa man kan ta innan träning och som är underskattat är kolhydrater, det fyller på glykogen depåerna och gör att man orkar träna hårdare och längre, och man blir inte tjock av det, det kan jag lova. Därför innehåller Core Performance både snabba och långsamma kolhydrater för att du ska orka träna hårdare.

Sen innehåller den BCAA för att få igång proteinsyntesen i musklerna och få snabbare återhämtning. Vi har stoppat i rödbetspulver för att det innehåller hög halt nitrater och som också ger bättre återhämtning och ork under passet. För att man ska bli pigg och nervsystemet ska svara bättre har vi stoppat i Rosenrot (koffein) och Beta Alanin. Den innehåller också Kreatin för att få ökad styrka och explosivitet och för att hålla kroppen i balans och inte blir sjuk har vi stoppat elektrolyter och vitaminer från cocosvatten.

Vi har helt enkelt skapat en komplett produkt för dig som tränar eller idrottar och vill prestera bättre under dina pass. Du behöver bara ta denna innan och under så kommer passen gå bättre, sen smakar det riktigt bra också ????

Så kom till Fitnessgala den 8-10 maj, träffa mig och Lukas och köp din burk till mässpris.

Den coola bilden ovan är tagen av Fotograf Marcus som ni hittar mer info om här: www.markusp.se

Nu sitter jag och jobbar och jag har haft sämre arbetsplatser…

/P