Roger Milla lanserar sin egen tillskottsserie!

Kändisträning 1 apr 2015

metal background
Flera gamla fotbollshjältar planerar enligt uppgiftatt lansera egna kosttillskottsserier (Andreas Ravelli, Paul Scholes och Hugo Sanchez är bara några av dessa), men först ut är ingen mindre än Roger Milla – mannen som hjälpte till att sätta afrikansk fotboll på kartan under 80- och det tidiga 90-talet – som nu presenterar sin egen PWO!

Efter att kameruanen Milla lagt fotbollsskorna på hyllan 1999, följde diverse uppdrag inom klubb- och landslagsfotboll innan en schism med Kameruns fotbollsförbund tvingade honom bort från sporten han älskar. Efter en tid av depression och rotlöshet vände dock Milla fokus från fotbollen och blev en flitig besökare på diverse gym i huvudstaden Yaoundé, där han med metodisk beslutsamhet började bygga upp sin kropp medelst skivstång och hantlar – dock utan att få de resultat han ville ha.

”Jag var äldre än de flesta andra kroppsbyggare och en del av dem skrattade åt mina försök att bli Västafrikas Ronnie Coleman”, berättar Milla för Fitness for Men. ”Men så en dag vände det och det kan jag tacka min coach Specib Amrone för.”

Den legendariske uzbekiske styrkecoachen och kraftkarlen Amrone var gästtränare på ett av stadens gym, och de båda männen kom att inleda ett fruktbart samarbete.

”Amrone såg direkt att jag inte använde mig av någon PWO”, berättar Milla. ”Han fick mig att testa ett par sorter och helt plötsligt gick jag loss som en brunstig tjur inne på gymmet.”

Resultaten lät inte vänta på sig och resten är historia. Inom loppet av två år gjorde Milla rent hus i alla bodybuildingtävlingar värda namnet i Västafrika, och nu är siktet inställt på Europa och USA.

”Jag känner att jag vill ge något tillbaka till träningsvärlden, och mitt sätt att göra det på är att lansera min egen kosttillskottsserie”, säger Milla. ”Därför är jag stolt att kunna presentera PWO:n Millanium by Roger Milla, som är först ut, och som kommer att finnas tillgänglig i smakerna geléhallon och amarula.”
Millanium by Roger Milla kommer att börja säljas hos alla de större återförsäljarna under april, och sedan följer bland annat även BCAA, vassleprotein och kreatin.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.