Målen du kommer att nå

Promotion 15 aug 2016

HELA DEN HÄR ARTIKELN ÄR ETT SAMARBETE MED FOREVER LIVING

Hur sätter man realistiska, men ändå utmanande mål med sin träning? Stjärn-PT:n Nick Söderblom hjälper dig med målsättningen som håller i längden.

Foreverliving

Nästan hälften av alla som börjar ett träningsprogram hoppar av inom sex månader, men med rätt inställning och förberedelser ger du dig själv förutsättningar att lyckas.

”Ta reda på vad du vill uppnå och varför, säger PT:n och författaren Nick Söderblom. ”Därefter lägger du upp din plan för hur du ska komma dit.”

Olika mål kräver olika förberedelser. Om du exempelvis siktar på att genomföra ett lopp på en viss tid, så är det ett mätbart mål med en given deadline.

”Du förbereder dig fysiskt genom träningen och mentalt genom att vara beredd på den trötthet och smärta du kan uppleva under loppet”, säger Nick. ”Du genomför loppet, målet är uppnått och du får ett avslut.”

Handlar det om att gå ner i vikt, bygga större och mer väldefinierade muskler eller lägga om kosten, så krävs däremot en livsstilsförändring.

”Då gäller det att inte tappa bort sig själv, eftersom du kommer att förändras som människa”, säger Nick. ”Det gäller alla mål, men framför allt när man lägger om sin livsstil. Var beredd på dina egna och andras reaktioner, och var trygg i det positiva resultat som väntar. Kom ihåg att det handlar om personlig utveckling och att du ska bli en ännu bättre version av dig själv.”

Nicks bästa tips:
1. Sätt upp utmanande, men ändå realistiska mål.
2. Ha en tydlig vision; vad vill du uppnå och varför.
3. Förbered dig mentalt och fysiskt.
4. Utveckla planen i takt med att du blir starkare/snabbare/uthålligare.

Ge dig själv de allra bästa förutsättningarna att klara dina mål. Hör vad Nick har att säga om kosttillskottet ARGI+:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xK_JPbxYQZs]

portrÑttbild Nick

Om Nick
Nick är personlig tränare och har hjälpt Hollywoodstjärnor som Pierce Brosnan (James Bond) och Linda Hamilton (Terminator) att hålla formen. Han är också träningsambassadör för Forever Living – världens största odlare, tillverkare och distributör av aloe vera.
Kolla in hur han ser på träning i vår film.

HELA DEN HÄR ARTIKELN ÄR EN ANNONS FRÅN FOREVER LIVING

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.