Konsten i att sälja! Vi är alla försäljare!

10 Jan

Alla är vi säljare av något slag och alla har vi någon gång varit försäljare, jag skulle vilja våga säga att vi varje dag är säljare av något slag.

När vi försöker övertala sambon att kolla samma serie, eller vilken mat vi ska äta , var vill vi resa och nästan till det simpla som vem av oss som skall plocka disken idag.

Det spelar mindre roll vad det är vi försöker sälja och mer roll om hur vi övertygar någon att det vi säger/säljer är det bästa som finns just nu och du kommer inte bli besviken när du ”köpt det

 

 

Det finns några regler som är viktiga att ta till sig när vi  skall framföra vårt ”sälj”

  1. Var ärlig!  mot dig själv mot kunden och mot din omgivning

salesman-431

Med detta menar jag att du skall alltid vara dig själv, bli omtyckt för den du är och erkänd för den du är. Gillar du att ha rosa strumpor eller styla din mustasch  det spelar ingen roll det kännetecknar dig , hitta ditt signum.

Var ärlig mot kunden ! behöver kunde verkligen det här. Är det någon som känner igen detta på körskolorna som försöker tracka på en fler timmar än vad du egentligen behöver?  Ja jag också.

När du vill det bästa för kunden , vill också kunden det bästa för dig.

 

2. Sälj utan att sälja

Hur ofta köper vi en produkt som blir framstoppad i ansiktet på oss jämfört med produkten som kanske syns i vår omgivning eller som det pratas om i samhället.

Vi vill redan ha kommande version av en mobil som vi redan har utan att veta vad den har för funktioner eller vad priset är?

Detta tyder på en otroligt kraftig och bra marknadsföring som möjliggör att vi hela tiden påminns om detta men att det inte säljs till oss direkt, utan indirekt.

Vårt mål är att sälja till klienten utan att trycka säljer i ansiktet, vi talar om hur mycket klienten behöver sam varför klienten behöver det, därefter låter du din produkt (dig själv) göra resten.

 

3. Bli omtyckt!

En viktig aspekt i alla variabler är att bli omtyckt och vän med de personer du vill sälja till eller samarbete med. Jo varför? på grund av att man hellre gör affärer med en vän än med en person man inte gillar.

Samtidigt som du blir omtyckt skall du fortfarande alltid vara dig själv! Detta är regel nummer 1.

 

Just nu ligger jag sjuk och med en förmodad halsfluss trots att den är ”mild” enligt damen här hemma :)

Därför fyller vi på med vitaminer och antioxidanter som mina slagskämpar i det här kriget.

Jag har även gjort ett beslut nu och det är att ”bulka” för första gången i mitt liv på riktigt står bulk på schemat. Målvikten är just nu 80 kg. Jag har aldrig vägt över 74.

Det känns riktigt spännande att jag även nu är Medlem i Team MM sports!

November blir även den första tävlingen som skall tävlas i år. 10 månader må kännas långt bort, men det kommer går snabbt och jag kommer vara i toppform! Hoppas bara inte jag är i tjockform ????

 

 

Nu är det tid för att avjunta en gainer ala bodyscience! http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Gainer/Body-Science-Gainer.html

 

NY_Body-Science-Gainer_Chocolate-960px

Supergod och inte alls lika söt som andra produkter med samma mål.

 

Ha en fantastisk söndag så hörs vi i veckan !