Kom i Form Man 2-2015

kifman

I Kom i form Man 2-2015 – Den kompletta träningsmanualen 2015 – har vi sammanställt en guide till hur du gör för att bygga muskler och bränna fett. I den här tidningen får du hjälp att komma i ditt livs form, genom övningar och kosttips som verkligen ger resultat.

Oavsett om du vill gå ner i vikt, slå ett nytt personligt rekord, bygga gigantiska axlar eller få ett stenhårt sexpack, har du kommit rätt. Kom i form Mans Träningsmanual hjälper dig!

För alla som bryr sig om sin fysik är den här tidningen ett utmärkt redskap. Här har vi samlat en mängd expertråd, som hjälper dig att planera dina bästa övningsprogram. Många av våra läsare brukar vilja få en grym överkropp, och det behandlar vi i en expertartikel. Det här är inget för de klena, så om du istället vill ha snabba övningar som du kan köra hemma har vi listat sådana också. Genom att följa den här tidningen kommer du komma i din bästa form på kort tid!

Beställ aktuellt nummer

kifman

I Kom i form Man 1-2015 – Den kompletta guiden till magträning – visar vi allt du behöver veta för att få snygga och definierade magmuskler. Ett sexpack på magen är inte bara snyggt, utan kan också bidra till en bättre hållning och förebygga ryggsmärtor. För att kunna få fram magrutorna är det viktigt att du gör dig av med allt överflödigt fett runt magen, som ju är den kroppsdel där män brukar vara som mest benägna att lagra fett. Du kan ha hur starka magmuskler som helst, men om de är begravda under ett fettlager kommer du inte att kunna se resultatet av din träning.

I den här guiden visar vi dig hur du bränner fett samtidigt som du bygger muskler. Vi tar också en titt på teorin bakom träningen, förser dig med våra bästa tips för muskeltillväxt i magregionen och avtäcker vanligt förekommande myter om magträning. Om du börjar redan nu kommer du snart att ha den mage som du alltid önskat dig.

Beställ det här numret