Inga rutor på magen!

1 mar 2017

Det är fantastiskt med barn, utifrån flera aspekter!

Om inte annat så får man ju höra sanningar någon gång då och då även om man kanske helst önskat höra något annat! ????

Min dotter Izabella, 8 år pratade här om dagen om någon Legofigur från Ninjago som tydligen hade rutor på magen. Som Hero i Gladiatorerna säger hon. Jag noterar själv att det gäller i princip majoriteten av gladiatorerna, så ingen specifik gladiator glömd! ????

– Det hade ju jag också för ett tag sedan också, sa jag och skrattade lite.
– Va, hade du?
– Ja, det vet du väl, säger jag och visar en bild från min Instagram.
– Ahhaaa, säger Izabella lite förvånat och sen lägger hon till:
– Men det har du inte nu…

Nej, tack jag vet! Ha Ha ????

Men det är helt korrekt, jag har tillåtit mig själv att lägga på mig lite mer kring magen i hopp om att samtidigt kanske lägga på mig något kilo muskler under de senaste 4-5 månaderna men nu börjar det bli dags att ändra riktning och komma tillbaka till en bättre form! Byxorna börjar bli lite väl trånga och efter min viktresa finns det inte på kartan att åter hamna där jag en gång var…

De senaste träningspassen efter en period av mycket förkylningsbesvär känns det nu som att kroppen äntligen börjat svara igen och känslan både före efter och under träningspassen känns betydligt bättre!

Inga tunga styrketräningspass den senaste veckan men väl slalomåkning tillsammans med familjen tog en hel del på kroppen ändå. Mycket frisk luft och miljöombyte kanske har hjälpt för nu känns det som att motivationen börja komma tillbaka och med den viljan att sätta upp nya träningsmål att jobba mot!

soluppgang
När man gläntar på gardinen på morgonen och inser att det finns potential för en riktigt fin dag i skidbacken!

 

hassela_familj
Redo för pisten!

 

hassela_familj2

Med mars månad börjar nu resan tillbaka mot magrutorna ???? och efter dagens HIIT-pass ligger motivationen på topp inför en kommande period med hård träning och optimerad kost för maximal fettförbränning!

I de bästa världar av alla går träningen som på räls, utan några hinder längs vägen och man får uppleva en konstant utveckling i sin träning. Bättre och bättre med nya personbästa, mindre fett, mer muskelmassa, högre uthållighet osv. I verkligheten får man vackert acceptera perioder med mindre träning, lägre motivation och en känsla av att bara stå och stampa på samma ställe. Man får trösta sig med att det vänder, förr eller senare kommer man tillbaka men just där och då kan det vara extremt frustrerande.

Årets första två månader har inte gått helt enligt min ursprungliga träningsplan. Men å andra sidan så har det definitivt inte gått helt åt skogen heller. Men givet att jag inte riktigt kunnat träna och äta enligt min plan har justerat om den något och det är med förväntan som jag nu ser fram emot att utmana mig själv än en gång med målsättningen att lyckas ännu bättre!

Nu kör vi!

/Robert

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.