Tagg: gå ner i vikt

2 weeks out!

11 Nov 2015

Känns som att det sitter fast i tjock tjära och klister! I morse körde jag ett extra cardiopass innan jag checkade in på kontoret. Gäller att bränna kalorier, förra veckan summerar jag totalt 6 träningsdagar varav 4 styrketräning och 2 endast cardio. Mitt måldatum närmar sig med stormsteg och imorgon tänkte jag ställa mig på vågen…

3 weeks out!

6 Nov 2015

Ånej, platå… Det händer ingenting just nu, åtminstone inte enligt vågen. Dessutom egentligen snart bara 2 veckor kvar! Visuellt tycker jag mig i och för sig se förbättringar men jag vet inte… Mycket tvivel nu. Även om det blivit något cheat-meal vet jag att kaloriintaget definitivt ligger på minus sett över en vecka ändå går…

4 weeks out! eller 40 weeks later!

27 okt 2015

Redan tisdag och bara 4 veckor kvar till måldatum… Nu tickar klockan! Egentligen är 4 veckor ingenting jämfört med tiden jag spenderat på denna förvandlingens resa så långt. Faktum är att det gått drygt 40 veckor… Vecka in och vecka ut planerat min träning, planerat min kost och hela tiden aktivt sett till att få tillräckligt med sömn…

Vi krossar träningsmyterna

Träning 24 mar 2013

Siktar du på att komma i form under 2013? Se då till att inte låta felaktiga föreställningar sätta stopp för dina framsteg. Vi avslöjar de vanligaste träningsmyterna och ger dig ett tvärsäkert framgångsrecept. ”Viktnedgång bör vara din främsta prioritet” Spegeln säger faktiskt mer om din fysik än vad badrumsvågen gör. MYTEN Det är helt naturligt…