Gå ner i vikt med Mårten Nylén och Viktklubb!

Kändisträning 29 Dec 2014

Kampanjen Hälsovinsten, som Viktklubb utformat i samarbete med Mårten Nylén, en av landets mest välrenommerade tränare och hälsoutvecklare, ska få överviktiga män att rasa i vikt.
martenfor2

Med kampanjen Hälsovinsten ska Viktklubbs kunder komma i form och skaffa sig en bättre hälsa med start efter helgerna i januari. En av nyckelpersonerna är Mårten Nylén, specialiserad på att hjälpa överviktiga att gå ner i vikt. Tillsammans med Shirin Djavidi, personlig tränare, Josefine Jonasson, dietist, Klara Edlund, psykolog och Denise Rosell, medlemsansvarig ska han stötta deltagarna med träningsprogram och kostråd under 100 dagar.

”Samarbetet med Viktklubb känns verkligen superbra då vi delar en sund och effektiv inställning till viktminskning med hälsan i fokus”, säger Mårten Nylén.

Mårten Nylén är känd från Biggest Loser i TV4 och aktuell som en av programledarna i Ninja Warrior på Kanal 5. Han är också verksam som personlig tränare och har jobbat med flera kända profiler. Dessutom anlitas han som fyscoach av professionella kampsportare i världsklass och elitklubbar inom kampsport.

”Män är mer överviktiga än kvinnor och rapport efter rapport visar att övervikten bland män ökar kraftigt”, säger Viktklubbs VD Cecilia Mortimer Meurling. ”Samtidigt är bara 20 procent av våra kunder män. Därför engagerar vi nu en etablerad manlig förebild inom träning och viktminskning. Det tror jag kan bli avgörande för många män som vill komma igång med sin träning.”

Mer information hittar du på http://viktklubb.aftonbladet.se

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.