”Du är nog gladast av alla som har varit här i helgen” Tävla utan diet och hur gick det?

6 Dec 2016

”Du är nog gladast av alla som har varit här i helgen”

Ord från personen som gjorde min spraytan!

Stort tack för den fina färgen ????

 

20130704-_DSF9530-XL

Hur kommer det sig, att jag var gladast?

Jo en av faktorerna enligt mig själv är förmodligen min glada personlighet. Utöver detta, är sannolikheten att min glada nynna berodde mycket på att jag ätit precis det jag velat under alla veckor fram tills tävlingsdagen.

Inte en enda gång har jag vägt eller tänkt på vilken mat som jag bör äta för att nå mitt mål att just tävla.

Detta hat mottagits från olika håll på olika sett.

”Isak du är galen”

”varför gör du det”

”känner du att det är lönt att tävla då?”

”Bara du som kan göra något sånt”

”klart du ska göra det vem annars”

Och många fler.

Jag förstår alla tankar som strömmar in och tar dem till mig.

Att tävla utan att gå på diet kom som en tanke under första tävlingen då alla historier uppenbarar sig bakom scen om hur tufft det varit, inga glada miner och efteråt tackar man för att de personerna runt om som orkat med en?

All respekt till alla tävlande att det är tufft och humöret är inte alltid på topp och det är helt fantastiskt att tävla med ett mål i sikte, men vi får inte glömma att i strävan mot våra egna mål skall inte vår omgivning lida. Vi måste gemensamt skapa glädje i under och efter vår diet och tävling, varför skall vi annars tävla?

———————————————————————————————–

Utvärderingen då?

Jo jag slutade på en enligt mig helt fantastisk 5 plats

6a i porsering

2 i chins/pullups

3 i Dips

Totalt 18 poäng och 5a i slutplacering

Det var ett riktigt grymt gäng som var på scen och presterade måste ja tillägga ????

Även hela eventen var fantastiskt bra gjort och stor eloge till alla som gjorde det till vad det blev bland annat MMSPORTS!

PSSSST… just nu kör de julrea på http://www.mmsports.se Missa inte det ????

——————————————-

Då ställer jag mig frågan, hur lång hade jag tagit mig om en 16 veckors plan/diet hade fått implementeras?

Detta kan vi bara spekulera om, men en sak är säker det skall provas och jag kommer fortfarande vara den gladaste atleten på plats ????

 

ha en underbar vecka!

 

 

 

 

 

1 kommentar

Walakjanenih 6 Dec 2016

Chyyffens chyfff har talat!

Grym är du

Svara

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.