Älskar min pool… 🙂

Crossfit, Gladiatorerna 26 jul 2016

Bäst jag börjar med att skriva att jag älskar min fru och barnen också, hon läser min blogg och jag orkar inte sova på soffan inatt haha

Men jag älskar även vår pool, framförallt när det är så varmt som det varit nu, det finns inget härligare än att leka med barnen i poolen och hitta på bus.

I fredags överraskade jag Jill med en bomb haha…

Hon blev nästa lika glad som när jag köper blommor ????

Hon fyller 40 år i augusti och det kan man inte tro när man ser henne, hon har f-n bättre rutor på magen än mig.

Rätt bra form för att ha fött 2 barn och snart vara 40 år, så blir det om man tränar regelbundet och tar hand om sin kropp med bra kost.

Efter jag bombat frugan så packade jag bilen och åkte till Sundsvall. På lördag så byggde vi hinderbanan och vädret var lika varmt då, det var härligt men jag saknade min pool.

På kvällen kom de andra gladsen upp och vi käkade en god middag, tog några glas och hade riktigt trevligt.

På söndagen körde vi Barnens Hinderbana, vädret fortsatte att vara fantastiskt och det kom massor med folk, riktgt kul!

Vi mosade barn i vanlig ordning ????

Men i Sundsvall var de inte direkt rädda för oss och många kastade sig rakt in i gatloppet, riktigt kul att se.

Vi hade åter igen en fantastisk dag tillsammans med alla glada barn, det här är verkligen världens roligaste jobb ????

  

Efter loppet så packade jag ihop banan med mina kollegor och sen åkte vi hemåt. Jag kom hem 3 på natten och hade då varit uppe sedan 07, en 20 timmars arbetsdag haha…somnade direkt. Det kändes i kroppen att man jobbat hårt när jag vaknade, jag kollade programmeringen och det stod Knäböj 5 RM max haha…inte direkt det jag var sugen på ????

Men det var bara att ladda på och köra. Jag kände mig inte så stark men det gick helt ok ändå. Jag klarade 160 kg utan bälte och 165 med bälte, den 5:an har ni här:

Jag hade 155 kg innan i 5 RM så det blev PR trots dålig uppladdning. Mycket beror på att jag fått bättre rörlighet i höften och kommer i rakare position i lyftet. Hade jag varit fräschare hade jag tagit mer tror jag men jag är nöjd.

Jag firade PR:et med att käka kebabrulle, godis och spela tv spel ????

På dagens schema var det HSPU och L-sit repklättringar igen. Varje gång jag kör dem så önskar jag att jag vägde 10 kg mindre, känner mig så tung upp och ner och när jag hänger i bara armarna.

Men skam den som ger sig och det gick lite bättre nu än förra gången i alla fall.

På söndag är det sista stoppet i sommarturnén med Barnens Hinderbana, då kör vi i Malmö och jag hoppas att många barn kommer. Sen kör vi även inomhus på Fitnessfestivalen, det blir också grymt kul!

Ni kan läsa mer om de två loppen och boka startplatser här: Barnens Hinderbana

peter2

/P

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.