Vilken avslutning på en fantastisk vecka

Crossfit, Gladiatorerna 25 Maj 2015

Vi börjar i förrgår då alla, och jag, skulle springa hinderbanan igen efter att ha tränat på olika delar under veckan. De hade också satt mål för hur mycket de skulle förbättra sig jämfört med förra gången, det hade jag också. Mitt mål var att komma under 50 min, hade 55:45 sist, och helst av allt slå Lanners 45:55 ????

Alla förbättrade sin tid avsevärt och de flesta nådde sina mål också, riktigt kul att se.

För mig gick det också riktigt bra, la upp loppet mycket bättre denna gång och kunde hålla högre tempo på styrkedelen. Den enda fadäsen var att jag ramlade av balansbommen och fick börja om där, det kostade mig 1,5 min. Sen krampade höger lår lite men det gick att köra in i mål med det. Jag kom in på 47:04 vilket jag är nöjd med.

En av våra resenärer Therese var den snabbaste tjej vi haft med och gjorde banan på 49:25, grymt bra. Även Malin till vänster var snabb och gjorde den på 52:43.

På kvällen åkte vi till en lokal restaurang och hade en riktigt trevlig middag men god mat och många skratt.

Gårdagen, till lika den sista dagen, bjöd på valfria aktiviteter. Vissa valde att stanna på Mikes och träna, några åktre och red och andra stack till stranden.

Sen var vi ett gäng som åkte på Canyon running, en fantastiks upplevelse som var något utöver det vanliga och svårt att förutsälla sig innan.  Det började med en bilresa upp i bergen.

Väl på plats fick vi alla en våtdräkt och hjälm.

Sen påbörjade vi en ca 45 min lång vandring upp i berget längs en flod i ett sälla skådat vackert landskap.

Det fantastiskt vackert och man fick passa på att njuta av utsikten.

När vi nått målet så påbörjade vi en ännu häftigare resa ner för floden vi gått upp till.

Vi simmade, vadade och hoppade fram i floden ner för berget. På vägen gjorde vi ca 10-12 hopp med varierande höjd, allt från 3 till 17 meter. Bakom oss i mitten på bilden ser ni en 6-7 klippa där vi precis hoppat ner ifrån mellan de andra klipporna i vattnet, adrenalinfyllt och kul.

Här ser ni avsatsen på 17 meters hoppet, coolt va!? Och lite galet…men jag spelar inte Pansar för inte ????

Alla hoppade inte här och man var inte tvungen att hoppa något hopp om man inte ville, det gick att bli repellerad ner där man inte ville hoppa.

Jag filmade nästan alla hopp och ska klippa ihop de till en film som jag lägger upp här sen.

Canyon Running var en fantastisk upplevelse och något vi kommer göra om på våra ProFitness Camps resor, en perfekt blandning mellan en vacker naturupplevelse och adrenalin.

På kvällen så avslutade vi resan med en grymt good grillmiddag på Mikes med bland annat biff, hamburgare, kycklingfilé och revbensspjäll. Det var grymt gott och vi hade riktigt trevligt. Jag och coacherna delade också ut utmärkelser till alla resenärer och vi skrattade mycket åt allt kul vi gjort under  veckan.

Det har varit en super kul vecka med ett underbart gäng. Alla är jättenöjda vilket vi är evigt tacksamma för och vilket gör att vi vill fortsätta göra fler genomtänkta och bra träningsresor.

Kommer sakna det här sköna gänget.

Men det kommer fler bra resor, in och boka din plats på nästa resa här: ProFitness Camps

Måste skriva lite om Gladiatorerna också, hoppas ni såg på oss minst i en timme inna Eurovision ???? Kul förresten att Måns vann, nu blir det spektakel i Sverige nästa år istället.

Vårt avsnitt var riktigt bra och jag hoppas ni gillade min nya entré, jag tycker den blev riktigt cool.

Efter entrén skull jag möta Hugo i Duellen. Hugo’s familj och jag är goda vänner och jag tjatade på honom att söka till programmet så det var riktigt kul att han kom med och att jag fick möta honom. Han hade också önskat att få möte mig så klart…

När jag stod backstage och väntade på att gå in och köra matchen så träffade jag hans sambo Paula och deras fina dotter Molly. Vi snackade lite och Paula sa: ”Hugo är så jäkla kaxig, slå ner honom du för f-n!” haha…jag lovade Paula då att han skulle få bada och så blev det.

Även om  jag vill att Hugo ska vinna och gå vidare så blir jag nästan mer taggad när jag möter en kompis, det blir inte vilken match som helst då utan lite prestige också. Förlorar man mot en kompis få man höra det resten av livet haha

Som tur var så reste sig Hugo efter förlusten mot mig och gjorde ett bra program. Han fick jaga i hinderbanan men när Pontus ramlade i rullbandet så kunde han springa upp och vinna.

Grattis Hugo och vi ses i semifinalen ????

Hugo och Paula bloggar också som ni kanske vet, deras bloggar hittar ni här: Hugo, Paula

Nu ska vi packa och åka hem från Mikes gym till verkligheten, men vi planerar redan nästa resa hit i höst så håll utkik.

/P