Viktigt att gilla det du gör. Ta tex gymmet. En självklar fördel om du finner träningen rolig. Att känna hets/måsten bara för att andra tex tränar massa så innebär inte det att du måste detta! Skapa ditt egna liv såsom du själv vill ????

IMG_20160808_080834

Idag tjötar vi om att ha kul på gymmet. Jag har alltid kul på gymmet. ???????? Uppsatta mål att nå, härlig gemenskap och alltid olika träningspass.  Ibland slänger jag tom in ett gruppträningspass för det är väldigt peppande att se så många kämpa tillsammans som grupp.

Finns så många olika träningsformer. Vi kan ju gå igenom några igen.

Gymträning där du kan variera övningar,sets och antal repetitioner

Gruppträningspass – få motivation utav andra medans du kämpar samtidigt som du har kul. Självklart svettigt och jobbigt ???? Otroligt många olika pass. Allt ifrån Spinning till att dansa.

Crossfit – En ”trend” fler och fler hakar på. Grym gemenskap och håller man tekniken så är det ett grymt sätt att bli vältränad på. Sök på Google: crossfit ”stad du bor i” och testa på ett pass ????

Yoga – Finn lugnet/harmoni samtidigt som blir mer rörligare osv. E faktiskt rätt jobbigt har jag hört ????

Simning – Skönt och skonsamt för hela kroppen. Bra allround träning och det är alltid bra att slipa på sina sim skills.

Klättring – Även här väldigt bra träning och kanske något som inte är så vanligt. Men spännande och jobbigt för greppet/underarmarna ???? Är man höjdrädd så kanske man slutar vara det efter några pass ????

Streetworkout – Använd allt som finns utomhus och träna på. Låt fantasin flöda.

Dansa – Varför inte prova på någon dansform?  Roligt och svettigt ????

Kampsport – Otroligt bra träning och väldigt varierande. Väldigt många olika. Allt ifrån judo – MMA.

Finns otrolig mycket att prova på för att hitta just sin egna träningsform. Gäller att våga prova på. Inte bara gå till gymmet för att du ”Måste”. Sätt upp mål som du strävar efter en längre period och ha delmål att nå under vägen ????????

Lev ett sunt & balanserat liv som passar dig istället för att surfa på samhällets trender. 

2016_0807_19255000