Vi ska besegra barncancer

Med Barnens Hinderbana har vi hittills i år samlat in över 60 000 kr vilket är riktigt kul! Igår var jag i Stockholm och träffade Barncancerfonden för att diskutera hur vi tillsammans kan samla in ännu mer pengar.

Jag har träffar barn som har cancer, som besegrat cancer och några som inte överlevde. Inget barn barn ska behöva gå igenom den smärtsamma behandling som krävs när man får cancer och med mer forskning kan vi hitta bättre sätt.

Barncancerfonden har en 0 vision där de vill kunna bota 100% av alla fall av barncancer. I dagsläget kan de bota ca 80% och resten dör. Jag vill hjälp dem att nå detta mål och därför väljer vi att bidra med pengar till Barncancerfonden så de kan fortsätta stötta forskning. Tills nästa år kommer vi öka bidraget och göra en insamling i samband med Barnens Hinderbana och jag tror det kommer öka bidraget radikalt.

När jag var i Stockholm passade jag på att träna också, körde bland annat timade frontböj, 5:or med 4 s ner, 1 s i botten och sen upp. Det var inte helt lätt att komma upp som ni kan se på min min haha…

Jag körde också en jobbig WOD, 10 varv av:

  • 10 burpees
  • 10 boxhopp
  • vila exakt 15 sek mellan varje varv.

Tog mig 10:07, testa och se om ni kan slå det.

Efter passet så testade jag nya Kvargglassen som finn på Friskis & Svettis bland annat. Den var riktigt god och har bra värden, äntligen ett gott och nyttigt alternativ att svalka sig med i solen :)

Sen åkte jag till Märsta och tränade ett handbollslag. Filip, han i grönt, vann ett pass med mig i Skogaholms tävling.

Jag körde först mage med dem och sen en stenhård WOD…tror de har lite träningsverk idag ????

I förgår körde jag ett riktigt kul pass där jag bla körde L-sit repklättring.

Riktigt jobbig övning men som är grymt bra, kräver mycket bål styrka, drag styrka och greppstyrka. Testa kör den, kan ni inte helt fritt så kör med benen på en låda i börjar och gå upp och ner en meter, det är en bra progression.

Efter varje pass, speciellt dem hårda så tar jag Core Gainer direkt när jag är klar, vi pratar minuter efter sista repsen. Detta för att immunförsvaret är som lägst just då och jag inte vill bli sjuk, sen så påbörjas återhämtningen och uppbyggnaden när du tillför proterin och kolhydrater och du kommer få bättre resultat om du tar gainer direkt efter än om du väntar 20-30 min.

Core Gainer hittar ni här och jag gillar chokladen: Core Gainer

Barnens Hinderbana besöker Uppsala på söndag och det ska bli riktigt kul.

Nu har vi fått in nya snygga mössor som vi kommer sälja där, ett måsta för alla barn i vinter :)

Vi har biljetter kvar till loppet så det är bara att anmäla om ni vill ge ert barn en grymt kul upplevelse och låta dem utmana oss i gatloppet.

Ni bokar biljetter här: Barnens Hinderbana

/P