Varför all in? Sluta gå all in med gymmandet om du ändå tänker sluta efter ett par veckor. Vad är meningen att hetsa dig i form för några ynka veckor på sommaren?

DSC_0879

Hej mitt i sommaren. Snart är semestern slut och snart kan en del människor äntligen få slappna av gällande träningsformen.

Varje dag samma visa. Hur kommer jag iform snabbast? Quickfix tack! Jag vill bygga massa medans jag bränner fett. Vet inte hur ofta jag får dessa frågor av människor som enbart vill komma iform till sommaren. balans

Människor som är ute efter en Quickfix säger jag alltid nej till oavsett hur mycket pengar denna än erbjuder. Som PT är det viktigt att sträva efter en hälsosam förändring och inte något som kan skada sin klient. Jag förespråkar en sund livsstil där du hittar just din egna balans gällande allt. Varenda dag ser/hör jag folk som tränar fel/ för mycket, sover dåligt och äter helt åt skogen ”fel”.

Jag är hellre iform året runt utan att hetsa istället för den eviga ”sommarformhetsen” Varför inte vara snygg året runt och samtidigt må bra?

IMG_20160729_103421

Mitt mål med att tävla är att ha kul & att ha mål att jaga. ???? Behöver inte vinna även om jag ändå tränar för att komma bättre & bättre. ????

Förändra din livsstil för att enklare nå dit du vill. Har du gamla skelett i garderoben så lär inte en Quickfix hjälpa dig med detta. Våga ordet förändring ????Jag vet att du kan förändra din livsstil om du bara vill. Skippa dessa Dieter och Quickfix och hitta en balanserad livsstil istället. Ha en härlig dag. Nu dags för ullareds shopping ????

/Mattis