Vad händer om ingen kommer upp…?

3 maj 2015

Åkte Lanner hem och vi körde honom till flygplatsen, tjejerna sa ”hej då mustaschmannen” och det var lite sorgligt att han åkte, vi har haft kul träningar och bad tillsammans andra veckan. 

Lanner är sjukt stark och duktig, han har inspirerat mig mycket under veckan.

Jag är också grymt nöjd med honom som coach på våra resor, mycket kompetent med ett bra öga för detaljer. Men framförallt är han en bra vän och jag ser fram emot att träffas och träna tillsammans snart igen.

Efter vi lämnat Mustachmannen så åkte vi till Plaza Major och kollade lite. De hade massa kul aktiviteter för barnen.  

Nicole har badat lite väl mycket när hon håller för näsan när hon ska hoppa i hoppborgen haha 

 

I vanlig ordning åt vi något onyttigt och för mig blev det Nutella glass, sjukt god!

Igår var det Gladiatorerna på TV4, ett sjukt bra och spännande avsnitt. Utmanarna var bra och gjorde många bra matcher men hade även tufft i andra, som när Prime slaktade Emil i Ringarna, shit vilken smäll, jag trodde armen skulle gå av.

 

Innan det hade jag mött Emil i Hängbron. Direkt efter min match skulle jag köra in Arrow och Bullet på ”bilen” så jag fick inte torska i Hängbron och laddade hårt. Jag fick in en bra smäll så han ramlade på bron. I andra så var jag lite mer kontrollerande och skickade i honom. Jag gillar inte att vinna genom att de får två gula kort, de ska f-n bada när de torskar haha ????

 

Sen mötte jag även Erik i Rekylen och det blev en hård match. Jag släppte en blå för att slippa back efter 15s men sen var han snabb och tog en röd. Men jag fick in en bra tryckare så han ramlade och tappade kudden för ett tag, då gick jag för att sparka bort den men träffade Emil av misstag i ryggen. Han blev lite lack så klart, det hade jag också blivit. Men han körde på och fick 9 poäng totalt. Jag bad så klart om ursäkt efter och han förstod. Vi får/ska sparka bort kuddarna om vi kan och en olycka, likt en dålig glidtackling i fotboll, händer lätt.

På tjejsidan åkte Clara på en sjuk smäll av Bullet i Hängbron, jag trodde hon bröt ryggen…smällen var mot huvudet och det är farligt spel så Bullet fick rött kort och surade lite ????

  

I Hibderbanan blev det sjukt spännande mellan tjejerna, speciellt på rullbandet, ingen av de kom upp trots att de båda försökte gång på gång. F-n va hög puls jag hade då och jag funderade ett tag på vad som händer om ingen kommer upp, är det den först till bandet som vinner? Hur länge kan vi hålla på? Har vi ens en time cap haha

Tillslut kom i alla fall Clara upp och vann. Grattis till både klara och Emil till en plats i semi.

Att Phoenix alltid ska förstöra alla kort haha

Idag har vi tränat på CF Marbella Jill och jag. Jag testade Marcus Herous nya Masters programmering och tycker den verkar riktigt bra, även om passet inte var någon lek.

Jag fick skala ner Snatch och MU volymen lite för att hinna, det blev 20 MU och de kändes lite tunga…dags att droppa lite fett så blir de lättare ????

 

Sista intervall WODen var också tuff, jag körde på minuten och hann 5 varv på alla 3 intervaller, dock kunde jag inte hålla i 5 CTB på alla varv så det blev några 3-4 reps men det kändes bra ändå, det var trots allt 75 CTB försök, hög volym för mig och det kommer kännas.

 

Det verkar vara en kul och bra programmering som jag kommer följa from nu men med fokus på mina svagheter och mobiltet och ändra lite i samråd med Andreas om det behövs.

Nu blir det poolhäng och bad. 

Glöm inte anmäla intresse till vår nästa Crossfit resa hit här: ProFitness Camps – Marbella

/P