Vad gör ni för att ta er upp ur en träningssvacka? Toppar och dalar

27 feb 2017

Just nu befinner jag mig i en lite svacka vad gäller träning. Motivationen är inte på sin topp och kroppen svarar inte som jag vill!

Ja det stämmer vi som brinner för fitness, hälsa och träning kan även ibland känna att det inte är det bästa i världen ….. eller?

Jo det stämmer alla har vi våra toppar och dalar och även vi behöver en boost av vår omgivning ibland för att orka kämpa, vakna tidigt, träna sent eller laga den där maten igen!

Som sagt så är jag just nu i en dal , där det känns tufft att prestera sitt allra yttersta och motiveras till att hålla rätt kosthållning och träningsintensitet för att utvecklas.

Ibland går processen så långsamt att det nästan känns som om det inte sker någonting i utvecklingsväg.

Eftersom detta inte är första gången som motivationen tryter, så vet man att även denna period kommer att passera och vi kommer återgå till en fortsatt utveckling med massvis av energi och glädje i vår passion.

———————————————————————–

Hur gör ni när ni hamnar i svackor, dalar eller vad ni väljer att kalla det?

Vad hjälper er upp på benen igen?

Något som hjälper mig är alltid de i min omgivning som finns där och stöttar pushar och visar att de finns med både när vi klättrar berg men även om vi faller i gropar.

Och att få lite extra energi av yttre faktorer som Jacked xx från http://www.mmsports.se skadar inte ????

————————————————————————-

Det som är viktigt när vi hamnar i situationer som känns svåra att ta sig ur är att just visualisera den tid där ni inte är i situationen, en situation kommer alltid att passera , det kan ta 1 minut , en dag eller en månad men tiden för varje situation kommer alltid att nå en punkt då den förändras.

För varje dag som går och för alla utmaningar vi får utstå lär vi oss alltid lite mer om oss själv och hur vi hanterar olika möjligheter och bakslag. Vi blir bättre på att ta vara på möjligheter och bättre på att ta oss ur svåra situationer på kortare tid.

För att uppskatta det positiva måste vi ibland känna på det som inte känns lika bra.

————————————————————————–

Något som iallafall fungerar för Många är just att komma in i rutiner igen där träning mat och livet är upplagt som en planerad tillvaro som skall klaras av. På detta sätter främjar vi frisättningen av endorfiner genom att bocka av en lista på dagens fullbordade aktivitet.

För mig älskar jag att vara spontan , träna när det passar, humöret är på topp och ta dagen som den kommer , det är då minnen skapas, inte i rutinen.

————————————

När jag är klar i livet vill jag vara den med mest historier att berätta !

 

earth_4k-1920x1080

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.