Vad betyder det att ha en bra fysik? Vad berättar din fysik till omgivningen?

10 apr 2017

Det finns mycket fördomar och förutfattade meningar om oss tränande och personer som befinner sig i sfären av fitness.

Att vi har en gnutta narcissism , är väldigt självupptagna och att spegeln är vår bästa vän , eller ja vi alternerar mellan spegel och gymmet ????

Många av personerna som är ute i fitnessvärlden får automatiskt en sådan stämpel , när vi tackar nej till alkohol, inte äter skräpmat eller unnar oss en bit kaka på jobbet. Det är märkligt att beteende som egentligen inte gynnar vår tillvaro eller vår kropp anses som en norm medans val som gynnar vår välbefinnande är att se med andra ögon på.

Nu skall jag då tala om hur det egentligen ligger till!

 

De som är väldigt dedikerade visar på en personlighet som tål stress, uthållighet och tålamod. trots livet runtomkring väljer denna individ att hålla till de tuffa rutiner att dag ut och dag in äta för att gynna sin kropp/knopp träna för att nå ett mål som den satt upp och ständigt sträva efter mer!

Vi brinner och har passion för en sport som låter dig utvecklas till en individ med ledarskapsförmåga , laganda och ambitioner att nå längre än någon annan!

 

Så när ni bemöter förundrade personer med massvis av frågor om varför vi tränar så ofta , inte dricker alkohol, eller äter skräpmat, tala då om allt du lär dig genom den erfarenhetsbank vi bygger ihop!

 

Just nu är det en liten bloggtorka , vilket beror på att massvis av spännande saker sker i livet.

Vi kommer  att flytta till hus om ungefär tre veckor , nya jobbutmaningar samt spännande vad 2017 har att ge för gainz när man ändrar om lite i träningen.

Prio 1 i huset blir att montera upp en pullup stång!

Träningen följer med dit seden går eller hur var det?

Framöver kommer träningen mer involvera basövningar med mycket olympiska inslag och lyft, då en fundering går mot att tävla i just tynglyftning igen.

———————

Precis när jag börjat med detta fantastiska schema skadade jag dessvärre handleden och är nu tvungen att skjuta upp träningen lite till iallafall det som belastar min handled.

Fy skam för den som ger sig , och målen i år blir att sätta 80 kg snatch samt 100 kg stöt.

 

Vad tror ni jag klara det samtidigt som jag vill bygga muskler med en snygg definition?

 

Hmm……

17901917_10155278247695712_524528942_o

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Niklas 11 apr 2017

Jag tror på dig, det kommer att gå bra så länge som du kör med positiva tankar ;).
Du har under åren byggt upp en grym fysik, fått ökade kunskaper och erfarenheter inom mycket. Jag tycker att det var på tiden att du återupptar det du en gång började med ;). Lycka till vännen!

Svara

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.