Unna dig Unnar du aldrig dig?

7 maj 2017

Unna ?

Ett ord vi tycker att vi använder sällan medans sanningen egentligen är den motsatta, vi unnar oss allt mer än vad vi tror.

Alla födelsedagar,helgdagar,helger,fredagsmys,fika,högtider,bröllop.dop mm.

Skulle vi slå samma alla dagar vi unna oss når vi nog en hel del veckor under året ????

Fråga nr 2 kommer därefter. Hur unnar vi oss? och är unna sig likadant för alla?

Nu när det är helg är det oftast tid för det lilla extra , njuta av god mat, gott sällskap och kanske frossa av något slag.

För mig betyder ordet unna att ät god mat i gott sällskap i lagom mängd, att alltid tänka på det Jag stoppar i mig , samt den bild som min omgivning får av det tankesätt som en ”unna dag” bör bära med sig.

Ofta får vi en bild en förutfattad mening om de som har träning som mer än bara en hobby, frågor ställs ofta där vi (jag inkluderar mig i den skaran) måste försvara vårt ställningstagande och varför vi gör på ett eller annat sätt.

Ett solklart exempel kan vara just aspekten kring alkohol.

”ska du inte ha något o dricka?”

  • Nej Tack

Situationen går därefter från en helt vanlig konversation till ett fokusområde kring mitt förhållande till att unna mig alkohol.

Något som gör mig mer förundrad är hur acceptans kring alkohol är så stor och en protein shake på allmänna områden väcker mer intresse?

MMSorts_Skylt2

 

Vi rör oss mer och mer mot ett samhälle som yttrar sig i två motpoler, den fitnessintresserade och den som är helt emot.

Självklart är det inte så samhället ser ut idag , däremot skulle det kunna i framtiden då det finns en acceptans till den nya livsstilen samtidigt som en motpol som motarbetar.

När det kommer till att unna mig ser jag även en proteinrik shake eller en bar som något helt perfekt under dagen eller som ett mellanmål, av den enkla anledningen att det är händigt, fyller ett syfte att bygga min fysik, skapa mättnad och balans i min kropp samt ett välmående.

När jag gör mina val av produkter så är det självklart baserat på en hel del faktorer. Produkterna måste vara testade, innehållet stämma överens med innehållsförteckningen , smakerna skall vara goda och sist men inte minst bemötande och kunskap av personal som arbetar på plats.

Så ett självklart val för mig är just http://www.mmsports.se

 

——————————————-

 

En hel del roliga nyheter förövrigt i livet är att träningen går alldeles utmärkt, vi har köpt hus och numera läggs full fokus på träningen.

Så vad är det jag behöver unna mig mer av?

 

Jo jag måste unna mig tid till att laga matlådor, förbereda min nutrition och kosttillskott för att optimera mina resultat!

Nu är det bara full fart framåt, nya målsättningar och en framtid med helt fantastiska vänner och familj som stöttar en till 100%!

 

” nu ska jag unna mig”

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.