TÄVLING! Snabb energi i miniformat[Avslutad]

Promotion 9 jan 2017

HELA ARTIKELN ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED IGO

Tävla och vinn 3 månaders förbrukning av iGO energyshots – det snabba och smidiga alternativet till energidryck!

I USA har energishots sedan flera år varit otroligt populära bland idrottare och gymfolk. Nu har de äntligen kommit till Sverige med iGO energyshot. Den lilla flaskan innehåller lika mycket uppiggande ämnen som en hel energidryck, men i ett smidigt format som gör att du kan ta med den överallt för att alltid kunna fylla på med extra energi – på väg till träningen, i bilen eller på jobbet. Du kan till och med ta med den på flyget!

iGO energyshot kan drickas direkt som en shot eller mixas med annan dryck, till exempel i vattenflaskan på gymmet eller ett glas vatten på jobbet – smartare än vanlig energidryck och helt utan tillsatt socker. Bland de aktiva ingredienserna märks naturligt koffein, panax ginseng och vitamin B12 som ger snabb energi, medan aminosyran L-karnitin höjer din prestationsförmåga. Dessutom innehåller iGO energyshot guarana för ökad koncentration och fokus.

Många idrottare och motionärer uppskattar att man nu kan fylla på med energi utan att behöva dricka stora mängder vätska. På någon sekund får man i sig motsvarande en energidryck utan massa onödigt socker med mindre än en kcal per shot. Perfekt som PWO!

TÄVLA OCH VINN!
Nu har du chansen att vinna motsvarande tre månaders förbrukning av denna perfekta PWO. Värdet på paketet uppgår till 1 435 kronor, och innehåller fyra lådor iGO energyshot – vilket ger totalt 48 förpackningar á två shots.

Det du behöver göra är att klura på frågan nedan och motivera varför just du ska bli vår vinnare. Skicka in ditt svar till [email protected] med tillhörande motivering. Vi behöver det senast den 22 januari. Lycka till!

Vad kostar ett 12-pack (24st shots) iGO energyshot på Gymgrossisten?
1.360 kr
x.319 kr
2.480 kr

OBS! Svaret hittas här!

iGO energyshot finns nu på Gymgrossisten för beställning.

HELA ARTIKELN ÄR ETT ANNONSSAMARBETE

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.