Tar med mig 2016 för att göra 2017 ännu mer framgångsrikt – Lite highlights från året som passerat och ett stort tack till samtliga

2 jan 2017

Nu kan jag mestadels ge exempel utifrån min egen erfarenhet under det gångna året. Men även om det är mina erfarenheter ser jag gärna att dessa kanske kan fungera som motivation för er i det ni strävar efter under 2017.

Jag ser stor anledning att blicka bakåt i tiden i det som varit om det kan bidra med motivation och inspiration inför framtiden. Jag är övertygad om att vi alla har highlights från det gångna året som vi kan använda för att skapa ännu mer framgång under det kommande året. Även om året börjar i januari så är det från mars månad som jag kommer ta med er på en liten ”trip” genom året som passerade.

Den femte mars gjorde jag min debut i tävlingssammanhang. Med min sponsor Swedish Supplements i ryggen ställde jag upp i Men´s Physique i Better Bodies Challenge. Det var en upplevelse där jag utan tvekan fick blodad tand där jag nu har målet inställt på att återuppta detta moment. Jag gick till final och placerade mig på en stolt femte plats. Jag har jättemycket som jag behöver utveckla, inte minst volym. Jag vet inte när det blir tävling igen, men just nu ser det ut att bli någon gång under 2018. ”Time will tell…”

FB_IMG_1483357464586

IMG_20161119_134054

 

Den 12:e mars var det korvfestivalen i Nacka strand vilket bara är 5 minuters biltur från mitt hem. Det var självklart för mig att ta mig dit med ett mål i fokus. Detta var att åka och hälsa på min bloggarkollega på fitnessformen.se, Peter ”Pansar” Bláha som var där för att promota sin proteinkorv. En ödmjuk individ med många projekt och ett driv som få. Jag tog med mig Theresia och min dotter Nova. Det första Nova utbrast när hon såg ”Pansar” var, ”Har du kvar din tatuering?”. ”Ja’visst”,  sa Peter och drog upp tröjan för att säkerställa detta för Nova. Han  bjuder på sig själv Peter och jag förstår varför han är så populär bland barnen. Vi träffade honom igen på Fitnessfestivalen på Barnens Hinderbana som återigen är ett av hans många och lyckade projekt. Han är en förebild för mig kopplat till eget företagande och att försöka vara ett ansikte för det som jag står för. Bra jobbat Peter!

FB_IMG_1483357404790

 

”Bloggåret” för Inspired by Dave var mer än lyckat då jag fick den fina äran att ansluta till fitnessformen.se. Att människor omkring mig visar uppskattning på detta sätt är en stor del till nyfunnen inspiration och det är något jag möter med stor ödmjukhet och tacksamhet. Så Olof, Jonas, Philip och alla ni andra på Fitness For Men…ett stort tack för ert visade förtroende!

FB_IMG_1483357413193

Jag brukar tänka och säga att, ”Omge dig av människor som är bättre än dig själv…”. Och när jag ser vilka namn som omger mitt namn blir jag återigen väldigt tacksam över vilken chans jag har att i ”David har ordet”,  i nummer efter nummer få framföra det jag så länge och ofta velat nå ut med. Jag anser att den mentala processen inom oss är en väldigt underskattad del, och därför känns det skönt att få inspirera och motivera till att uppmärksamma denna i allt större skala. Dessutom i landets störst växande tidning.

FB_IMG_1483357731273

 

Den 17:e juni var det dags för min duktiga atlet att entra scenen i hennes debut i Alströmerpokalen. Det var en lång och framförallt en imponerande resa som Linda Sunnefors gjorde. Och även om placeringen (en femte plats) till en början var en besvikelse för henne så kom tiden ikapp Linda ganska snabbt. Hon insåg sin resa och kom rättvist nog till insikt vilken prestation det ändå var. Tack Linda för att jag fick vägleda dig och tack för att du visar fortsatt förtroende för mig. Målet i fokus Nu är en ännu bättre version av dig!

FB_IMG_1483357593200

 

Den 23:e oktober var kanske det finaste jag var del av detta år, och kanske också det mest stolta ögonblicket då min älskade mamma i sitt tillstånd åkte hela vägen från Oskarshamn till Stockholm och Lida. Många av er känner nog till hennes tillstånd, men för er som inte vet om detta så har hon cancer som sitter i lungor, lever, lymfkörtlar och i skelettet. Det hela började med bröstcancer vilket också är det ändamål som Lidaloppet syftar till att stötta. Ett fantastiskt event arrangerat av den duktiga Anna Ericsson som också driver Tullinge Hälsokälla. Anna är tillsammans med den ödmjuka Linda Illerstam grundare till Lidaloppet som bidragit till massor av tusenlappar till ändamålet. Tack för att jag fick vara del i arrangemanget av Lidaloppet!

FB_IMG_1483357619499

 

I slutet på november var det dags för min fantastiska Theresia att kliva ut på scenen i Luciapokalen som jag skulle säga har stor status i fitnessverige. Och som hon gjorde det… Theresia hamnade på en stark tredje plats och charmade domarna med sin närvaro och sitt vackra leende. Hon visade också upp en fysik som var av högsta klass i momentet bikinifitness. En oerhört stolt coach tillika sambo (jag alltså ?) ser fram emot att fortsätta denna resa och utvecklas tillsammans. Vi har större planer som ska bli väldigt spännande och väldigt roligt att få dela med oss av så småningom.

FB_IMG_1483357566731

 

Den 9:e december… Efter ett känslomässigt avslut på Lindskolan tog jag steget vidare till Nacka och Sickla Skola. Det är stort för mig detta, att efter elva år på en och samma arbetsplats våga ta klivet mot vad jag är övertygad om leder mot utveckling på många olika plan. Lika tråkigt som det var att lämna alla härliga vänner och kollegor på Lindskolan är det spännande med nya vänner och kollegor på Sickla Skola. Som tidigare befinner jag mig inom den del av skolan som jag så mycket brinner för att utveckla, nämligen arbetet med barn i behov av särskilt stöd. Jag har fått ett väldigt varmt välkomnande av de fina människor som inbegriper framförallt Sickla grundsärkskola och ser ljust på framtiden här i Nacka. Det kommer bli ett mycket bra och lärorikt yrkesår.

FB_IMG_1483357541692

 

Swedish Supplements har varit något genomgripande under det gångna året. Vidare kommer vi till något som jag hoppas leder till storartade saker. Jag har startat företaget B-Strong Sweden där mitt mål är att detta ska bli ett av de ledande företagen inom fitnessbranschen. Vi får se vad det leder till, men är tacksam över att jag har väldigt många duktiga och fina individer som tror på mig och det jag vill skapa.

Detta B-Strong Sweden innefattar även en tävlingsförening innehållande atleter som kommer presenteras inom kort på bloggen.

FB_IMG_1483357553606

 

Julen hos mamma var en väldigt fin och betydelsefull stund för mig. Och dessutom få ta del av att se henne läsa ”David har ordet”, det var sannerligen en ära. 

FB_IMG_1483357520302

 

Jag vill som sagt rikta ett stort tack till alla inblandade, precis alla som varit omkring mig och i kontakt med mig. Alla är på något sätt en del av den motivation och drivkraft som infinner sig inom mig och alla är på något sätt del i det som inspirerar mig att fortsätta jobba för det jag tror på och så gärna vill göra. Hoppas att jag på något sätt även bidragit med positiva inslag till många av er ?

/DMC

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.