Tack för att ni kom!

10 maj 2015

Lördag och andra dagen på Fitnessgalan. Idag kom det riktigt mycket folk men vi i Svenskt Kosttillskott montern var grymt laddade och det var en kul dag på alls sätt.

Många kom och köpte min Core Performance och jag signade flera av dem.

Alla som har signade burkar kommer kunna vara med i en Instagram tävling jag har snart och vinna fler, så be om att få den signad om ni köper den imorgon ????

Hugo kom förbi och hälsade på, alltid kul att träffa han och söta Molly.

Kl 14:00 höll jag min föreläsning igen i Annexet och idag kom det mycket folk på riktigt.

Jag blev mycket glad när jag såg hur många som kommit och extra laddad för att göra en bra föreläsning. De var en grym publik att prata för och jag gjorde tack vare dem min bästa föreläsning hittills, stort tack för att ni kom!

Sen blev jag intervjuad av Mucles.se, alltid lika trevligt.

Jag hålla koll på Lukas och Timmy så att de inte drack upp all PWO haha

Alexander Elebro kom också och hälsade på mot slutet.

När Galan stängde åkte vi till Crossfit Solid och tränade. Jag, Alex, Ako, Amanda och Lanner körde Gorillafitness WODen jag hade i proggen.

På tid gör:

  • 50 cal rodd
  • 50 Toes to bar
  • 50 Wallballs
  • 50 Hantel Snatch (varannan, 32,5 kg)

Den var riktigt kul och det blev jämnt. Jag var klar först med TTB och även WB, jag viste att Snatchen på slutet var min svaghet och jag behövde gå in i den med ledning. Men Alex var för bra där och vilade inget kändes det som, jag bröt upp mer och han var klar först på 9:41. Sen Amanda på 9:50, jag på 9:51 och Ako på 10:50. Lanner kände sig sliten och valde bryta vid något läge, han har regionals att tänka på.

Lukas körde 2 av regionals WODarna och såg riktigt bra ut. Det var ett kul pass och vi skrattade mycket.

Sen åkte jag, Lanner, Lukas och min bror Martin till galamiddagen på Fitnessgalan och åt.

Det var trevligt och vi stannade ett tag. Sen stack jag och brorsan på bio och såg Big Game, den var riktigt dålig, se inte den…men jag fick äta lite godis i alla fall haha ????

Nu blir det sova och ladda för sista dagen.

/P