Starka barn! 🙂

3 mar 2016

I tisdags höll jag dem två första barnpassen på Crossfit Highway, det var riktigt kul och gick bättre än jag trodde…barnen lyssnar när Pansar talar helt enkelt haha ????

Efter en kul uppvärmning så körde vi wall-walks  och huvudstående som styrka.

Sen gick vi igenom marklyft och efter det fick de köra en par WOD, på tid:

  • 50 marklyft med slamball
  • 50 burpee med hopp över boll
  • 100 airsquats

Dem var riktigt duktiga och krigade på bra.

Jag är imponerad över hur starka barnen är och hur fort dem och deras kroppar fattar hur de ska aktivera musklerna och läsa sig nya saker, dem kommer utvecklas snabbt har jag en känsla av.

Vi avslutad med spökboll vilket många tycket var riktigt kul…inte minst jag ????

Igår körde jag själv ett pass och kände mig rätt stark…måste bero på Svenskt kosttillskott t-shiten och att jag hällt i mig min Core Performance PWO innan. Till alla som kör Open nu kan jag rekommendera att ta 2 skopor av den innan WODarna, det gör skillnad, det kan jag lova. Den innehåller både snabba och långsamma kolhydrater utöver koffein och BCAA vilket gör att du faktiskt tillför energi till musklerna under passet.

Här hittar ni den: Core Performance

Jag körde först rehab för axeln som börjar bli bättre. Sen körde jag följande äckliga WOD, 3 varv på tid av:

  • 1000 m rodd
  • 30 GHD situps

Jag körde med min nya Suunto klocka och pulsband för att se hur jag mår vid olika pulsnivåer och vad som händer när jag håller en viss nivå.  Under första varvet låg jag på 151 i snitt puls, varv 2 162 och sista varvet på 171. Jag höll 1:43 tempo på 500 eller snabbare hela tiden och var uppe på 184 i puls som mest, där kan jag inte ligga allt för länge. Vet inte exakt vad min maxpuls är men jag gissar på 190, måste testa det någon dag. Klockan hittar ni mer info om här: Suunto Ambit3

På kvällen hade frugan lagat ryggbiff och potatis i ugnen, grymt gott ????

Kan ju inte bara äta korv även om den är god nog haha…

Apropå starka barn så ska nästa alla utav barnen jag tränade springa Barnes Hinderbana och dem såg mycket fram emot det ????

Loppen fylls på i snabb takt nu och det är dags att boka plats om ni ska vara med, mer info hittar ni här: Barnens Hinderbana

fb_ad_large_grupp_happy2

/P

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.