Sommarkrysset och grönan! 

I fredags åkte jag och tjejerna till Stockholm.

Lördagen började med att jag kidnappade Julia, min kompis Jessicas kompis, och så körde jag ett pass på Djurgården med dem, riktigt kul.

Sen hämtade jag tjejerna och mamma och vi drog till Gröna Lund, där mötte jag upp Cicci, Virena, Jenny, Timmy och Gry. Vi skulle alla vara med i Sommarkrysset och påa den nya säsongen av Gladiatorerna som ska spelas in i höst. Och just nu går det att söka som utmanare här: Gladiatorerna

Så gör det om du tror att du har det som krävs för att möta oss :)

Men innan Sommarkrysset så körde jag och tjejerna karuseller hela dagen. Vi började med Twister, den har dem längden inne för att köra.

Här har ni en selfie-video på åket :)

Det gäller att hålla i telefonen ordentligt ????

Bilderna efter blev också rätt kul haha…kolla in tjejernas minen här…

Och min och mammas här…

Twister är riktigt kul och den åkte vi en gång till. Jetline, Frittfall, Uppskjutet och Insane får dem inte åka än, Nicole saknar 5 cm och var inte super nöjd över det. Vädret var grymt och därmed var det mycket folk på Grönan, det innebär långa köer och vi han kanske åka 5 attraktioner på 5 timmer, det är för dåligt tycker jag och hade det inte varit för Sommarkrysset så går jag inte på Grönan på helger när det är bra väder, bättre att gå en mulen vardag och köra järnet :)

Men vi hade en mysig dag tillsammans ändå och åt god Thai vid vattnet.

Sen körde jag hem tjejerna innan det var dags för Sommarkrysset.

Det var ett riktigt kul program och vi fick bland annat göra fula grimaser, hoppas ni såg det haha.

Sen körde The Foo Conspiracy och en låt och jäklar vilket liv det var på publiken :) Riktigt sköna killar verkar det vara, dem kom fram och dansade med mig i låten och bjöd på sig själva, det gillar jag.

Efter Sommarkrysset så hängde jag med Timmy, Jenny, brorsan och Amanda, då var det mycket mindre folk och vi han köra en hel del, bla Jetline.

Och uppskjutet! Den tycker jag är bättre än Frittfall, man får två åk i ett och uppåt är nästan skönare än ner tycker jag.

På söndagen stack jag och tjejerna till Sommar Kul på Gärdet, dem har byggt upp Slip’n Slide, en grymt lång rutschkana som man kan åka med badringar i, riktigt kul var det :)

Kolla min Instagram så hittar ni en video när vi åker tåg 13 pers: Peterblaha

Sen testade vi bollar på vatten som man ska springa, ni har säkert sett dem. Det ser inte så svårt ut men shit va svårt det var…

Nicole var grym och kunde springa en hel del innan hon ramlade.

Man jag sög och det såg mest ut såhär haha

Men riktigt kul var det i alla fall, testa om ni får chansen.

Idag var vi hemma i Linköping igen och runt lunch kom det en present hem, nya Nocco PWO. Jag testade Blue Raspberry och den var riktigt god. Bra klipp var det i den också jag blev ordentligt pigg och fick bra energi innan passet, test den om ni är trötta någon dag.

Den kommer snart på Svenskt Kosttillskott.

Just nu har dem rabatt på Nocco BCAA flak, 399 kr istället för 479 kr, så brukar ni beställa hem flak så ska ni passa på nu, här hittar ni dem: Nocco BCAA

Passet jag körde var först 3 set knäböj, 10 reps på 86% av min 5RM max, alltså 133 kg. Blev rätt spicy på slutet :)

Sen körde jag Power snatch och lite höft styrka.

Jag avslutade med 12 varv av 70s på och 20s vila, ta vid där du slutar, av:

  • 18 KBS 24kg/16kg
  • 12 Pull-ups
  • 9 Burpee Box Jump Over

Det var riktigt jobbigt och jag trodde jag skulle dö…kroppen svarade inte alls som jag ville, ölen i helgen lär inte hjälpt till haha.

Nya tag imorgon! :)

/P