Sol, bad och återhämtning

4 maj 2015

Efter gårdagens hårda Gorillapass så blev det sol och bad…

…med skitungarna ????

På kvällen åkte vi till gamla Marbella och åt en grymt god middag på Da Fabio.

Maten var riktigt god.

Sen fick barnen köra hoppgunga. Det ser sjukt kul ut och jag skulle också vilja vara barn och pröva, nu är jag för tung och alla band skulle gå av haha…

  

Strandpromenaden i Marbella är riktigt fin, på ett ställe stod en kille och blåste stooora såpbubblor och barnen var som galna och hoppade efter dem.

Vi hade en jätte mysig kväll och vi tycker mycket om Marbella. Här skulle vi lätt kunna bo om arbete och ekonomi tillät, vem vet, vi kanske hamnar här i framtiden jag och tjejerna.

På vägen hem träffade vi den här killen som vaktade vår dörr, en söt gecko ödla…

Idag så valde vi att vila från träningen och det blev mer bad och lek.

Baren hittade en groda i en av poolerna som skulle räddas…

En söt rackare…

Sen badade vi lite till…

Men det blev också en hel del jobb för mig idag, mailen börjar hopa sig och det är skönt att börja stöda lite sista dagarna innan man åker hem så det inte blir som en käft smäll när man startar datorn hemma sen ????

Imorgon är sista dan och vi ska försöka hinna med ett Gorillapass på CF Marbella på morgonen och sen sola och bada lite innan vi flyger. Det har varit 2 grymt bra veckor här i Marbella, först en superkul träningsvecka med 3 grymma coacher och 27 underbara resenärer som gav allt.

IMG_0803.JPG

 

Och efter det en skön semester med Lanner och familjen.

Nu längtar vi redan tillbaka i oktober när vi kör nästa ProFitness Camps resa hit. Vill du följa med bokar du intresse här: ProFitness Camps

/P