Snygg eller stark? Vilket val gör du?

7 mar 2017

Vad är ditt prio, att vara stark i kropp och sinne eller att se så bra ut som möjligt på utsidan?

Detta är olika för alla som tränar,men enligt min åsikt bör man sträva efter välmående och hälsa. Mår vi bra på insidan lyser det ofta igenom och vi ser även bra ut på utsidan också.

I dagens samhälle lyser omgivningen med ett vackert yttre snarare än ett hälsosamt inre, sixpack, snygga gluteus Maximus och enorma armar?

Om kvinnor har Barbie som ett ideal har vi då He-man? Och är det rättvist ?

Vem bör vara våra ideal?

En tuff nöt att knäcka vågar jag påstå då alla ser på sin kropp, sin hälsa och sitt medvetande på olika sätt. Det är även här viktigt att veta vad vi själva suktar efter och inte vad en tidning, video eller reklampelare påstår sig veta eller tala om vad vi vill ha.

Att hitta sin väg idag känns svårare ju mer vi rör oss i den teknologiska sfär som omringar oss, instagram, facebook, twitter mm.

Vi omfamnas av en grupp men blir bortstötta av en annan, hur skall vi veta om de va vi gör gynnar oss eller missgynnar oss? Det gäller att välja väg, om det inte är tydligt vilken väg vi bör ta så rekommenderar jag att du skapar din egen stig.

———————————————————————————-

Just nu är det en del nya kapitel i livet som jag tänkte berätta om i nästa inlägg.

En hel del kul men också en hel del förändringar som sätter nerverna på plats.

———————————————————————————

Träningen går sakta men säkert lite bättre , för detta vill jag tacka de runtomkring som pushar och peppar när man själv knappt orkar laga mat. Min fru som dansar loss på zumba två gånger i veckan är även någon som här hemma skapar energi så det blir över när dansen kommer igång ????

Just nu försöker jag hitta tillbaka till glädjen med styrketräning och återgå till det jag älskar , vilket är basövningar och olympiska lyft!

En vacker dag skall jag tävla igen och ta mig upp till vikter som aldrig tidigare varit en möjlighet.

——————————————————————————–

Vägen mot 80 kg i kroppsvikt känns allt svårare då vikten inte riktigt vill lägga sig på kroppen utan maten åker rakt igenom och förbränningen är lite som en eld som slukar allt jag stoppar i mig. Jag försöker även nu tillägga kreatin i min diet för att på något sätt öka kroppsvikten om så med vätska ????

Min gainz stack från MMsports.

Agmatin

Pwo Jacked xx

(NY SKA PROVA PUMPE´d)

Maltodextrin

Protein

Kreatin

Eaa

Vitaminer

Och lite annat smått och gott.

 

Handla allt detta fantastiska på mmsport.se

 

Vi ses i gymmet kom förbi och motivera ????

 

 

17195204_10155161391675712_2022509227_o

 

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.