Peter Bláha / Så tränar jag

Gladiator, inspiratör och entreprenör

Peter
Bláha

1 minut! Det är målet!

En minut är inte så lång tid kan man tycket…eller det beror på vad man gör så klart ????

En minut under vattnet är inga problem, det grejar jag…

Det enda som händer är att Smulan undrar vart jag tog vägen haha

Men 1 minut på händer, det är bra mycket svårare! Men det är mitt mål att klara i år och jag står lite varje dag, tror det är bästa sättet, att bara vänja sig att vara upp och ner. Jag har klarat 25 s som mest och jakten fortsatte igår…

I gårdagens pass körde jag även Split Jerk, det är jag inte bra på, så mycket kan jag säga. Beror mycket på att jag inte kan få bak högerarmen när jag ska fånga stången.

Efter stötarna så bestämde jag mig för att testa dagens WOD från i förrgår.

21-18-15-12-9-6-3 av:

 • Wallballs (9/6 kg)
 • Marklyft (80/60 kg)

Två övningar som passar mig riktigt bra och jag satte som mål att gå under 6 min, det vet jag ingen annan i boxen varit nära.

Jag körde allt obrutet och vilade typ inget mellan övningarna, fick slita lite på sista varven men det gick och jag var klar på 5:38. Är nöjd med det och räknar man ut reps per tid så blir det en rep var annan sekund i snitt, det är bra tempo.

Felix hakade på och det är alltid kul sparring! ????

Jag har fått äran att utvärdera Back on Track Sport nya kollektion av skydd och har fått hem några som jag testar. Bland annat knä och vadskydd. De är mycket tjockare än dem skydd de har ute nu och ger bättre stöd. Den patenterade teknologin med keramisk textil som utstrålar en värme i kroppen och som hjälper till att öka blodcirkulationen är så klart kvar, jag hade på mig vadskyddet en hel dag efter ha slaktat vaden med DU och det hjälpe riktigt bra ????

Så fort jag får lite ont i en led, handled, armbåge eller knä så går jag med deras skydd på ett tag och det går över snabbare, test om ni har ledproblem.

Här hittar ni deras alla grymma skydd på Svenskt Kosttillskott: Back on Track 

Nu ska jag dra till boxen och köra dagens pass igen, sen ska jag hålla passet själv, tänkte att jag kommer kunna lära ut passet bättre om jag kör det först ????

/P

En minut är inte så lång tid kan man tycket…eller det beror på vad man gör så klart ????

En minut under vattnet är inga problem, det grejar jag…

Det enda som händer är att Smulan undrar vart jag tog vägen haha

Men 1 minut på händer, det är bra mycket svårare! Men det är mitt mål att klara i år och jag står lite varje dag, tror det är bästa sättet, att bara vänja sig att vara upp och ner. Jag har klarat 25 s som mest och jakten fortsatte igår…

I gårdagens pass körde jag även Split Jerk, det är jag inte bra på, så mycket kan jag säga. Beror mycket på att jag inte kan få bak högerarmen när jag ska fånga stången.

Efter stötarna så bestämde jag mig för att testa dagens WOD från i förrgår.

21-18-15-12-9-6-3 av:

 • Wallballs (9/6 kg)
 • Marklyft (80/60 kg)

Två övningar som passar mig riktigt bra och jag satte som mål att gå under 6 min, det vet jag ingen annan i boxen varit nära.

Jag körde allt obrutet och vilade typ inget mellan övningarna, fick slita lite på sista varven men det gick och jag var klar på 5:38. Är nöjd med det och räknar man ut reps per tid så blir det en rep var annan sekund i snitt, det är bra tempo.

Felix hakade på och det är alltid kul sparring! ????

Jag har fått äran att utvärdera Back on Track Sport nya kollektion av skydd och har fått hem några som jag testar. Bland annat knä och vadskydd. De är mycket tjockare än dem skydd de har ute nu och ger bättre stöd. Den patenterade teknologin med keramisk textil som utstrålar en värme i kroppen och som hjälper till att öka blodcirkulationen är så klart kvar, jag hade på mig vadskyddet en hel dag efter ha slaktat vaden med DU och det hjälpe riktigt bra ????

Så fort jag får lite ont i en led, handled, armbåge eller knä så går jag med deras skydd på ett tag och det går över snabbare, test om ni har ledproblem.

Här hittar ni deras alla grymma skydd på Svenskt Kosttillskott: Back on Track 

Nu ska jag dra till boxen och köra dagens pass igen, sen ska jag hålla passet själv, tänkte att jag kommer kunna lära ut passet bättre om jag kör det först ????

/P

Snart öppnar vi Crossfit Highway i Linköping Fan va kul det ska bli! 🙂

Crossfit, Så tränar jag 15 jun 2015

Nu händer det grejer! ????

Det här är så jäkla kul att jag inte vet vart jag ska börja. Men jag ska öppna en stor träningsanläggning för funktionell träning med min kompis Andreas och Benny och det ska bli så kul! ☺

Andreas har coachat mig som ni vet, vi har tränat tillsammans en hel del och även varit på träningsresa nyligen. Vi har alltid pratat om att det vore grymt kul att göra något tillsammans inom träning och när han slutade på Crossfit Linköping så började vi prata mer om det. Sen av en ren slump så kom Benny till oss med en fet lokal och frågade om vi var intresserade av att hitta på något i den.

Några snabba svängar senare så är det alltså klart att jag, Andreas Lindberg och Benny Valtersson öppnar Crossfit Highway i Linköping, en 900 kvm stor Crossfit-anläggning som kommer ha allt:

 • 300 kvm för pass
 • 300 kvm för Open gym
 • Påkostade riggar och utrustning från Hatlex
 • Barnrum
 • Stor butik med tillskott, kläder och utrustning för träning
 • Café
 • Genomtänkt träningsschema
 • Barnpass med Pansar ????
 • Föreläsningar mm

Vi kommer ha premiär i September MEN redan i juli kunna erbjuda unik och kul träning i vår utomhus box som kommer ligga i direkt anslutning till våra lokaler.

Vill du ta del av våra generösa lanseringserbjudanden först av alla så ska du anmäla intresse här (ej bindande): Crossfit Highway

kollage_med_logo

I samband med att detta har växt fram har jag också bestämt mig för att sluta som VD på Twingly. Jag har haft en mycket kul och lärorik resa på Twingly och varit med att utveckla bolaget från ett satsande försäljningsbolag till ett närmast rent utvecklingsbolag. Min kompetens ligger inom sälj och marknadsföring och det finns bättre personer för att leda ett utvecklings bolag. Detta beslut har även påverkats av att jag under senaste året fått mer och mer förfrågningar på uppdrag inom träningsbranschen och känt att mitt varumärke är väldigt starkt i träningsbranschen. Så det ligger till lika stor del till grund i mitt beslut att slut som VD på Twingly.

Jag kommer fortsätta att konsulta på Twingly som säljare under en tid samtidigt som jag ska satsa på att bygga upp Crossfit Highway och mitt event bolag Biceps Event AB samt fortsätta producera ProFitness Camps resor och börja erbjuda mer tjänster mot träningsbranschen.

Jag älskar verkligen träning och hälsa, så att få jobbar med folk och leverera upplevelser och inspiration är det jag verkligen vill. Därför ska det bli så kul att jobba med tjänster kring träning och satsa på det helhjärtat.

Jag har minst sagt en spännande framtid framför mig, och inte minst tillsammans med Andreas och Benny ????

Som sagt, grymma lanserings erbjudanden kommer snart, in och anmäl intresse för att få dem först: Crossfit Highway

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/P

Nu händer det grejer! ????

Det här är så jäkla kul att jag inte vet vart jag ska börja. Men jag ska öppna en stor träningsanläggning för funktionell träning med min kompis Andreas och Benny och det ska bli så kul! ☺

Andreas har coachat mig som ni vet, vi har tränat tillsammans en hel del och även varit på träningsresa nyligen. Vi har alltid pratat om att det vore grymt kul att göra något tillsammans inom träning och när han slutade på Crossfit Linköping så började vi prata mer om det. Sen av en ren slump så kom Benny till oss med en fet lokal och frågade om vi var intresserade av att hitta på något i den.

Några snabba svängar senare så är det alltså klart att jag, Andreas Lindberg och Benny Valtersson öppnar Crossfit Highway i Linköping, en 900 kvm stor Crossfit-anläggning som kommer ha allt:

 • 300 kvm för pass
 • 300 kvm för Open gym
 • Påkostade riggar och utrustning från Hatlex
 • Barnrum
 • Stor butik med tillskott, kläder och utrustning för träning
 • Café
 • Genomtänkt träningsschema
 • Barnpass med Pansar ????
 • Föreläsningar mm

Vi kommer ha premiär i September MEN redan i juli kunna erbjuda unik och kul träning i vår utomhus box som kommer ligga i direkt anslutning till våra lokaler.

Vill du ta del av våra generösa lanseringserbjudanden först av alla så ska du anmäla intresse här (ej bindande): Crossfit Highway

kollage_med_logo

I samband med att detta har växt fram har jag också bestämt mig för att sluta som VD på Twingly. Jag har haft en mycket kul och lärorik resa på Twingly och varit med att utveckla bolaget från ett satsande försäljningsbolag till ett närmast rent utvecklingsbolag. Min kompetens ligger inom sälj och marknadsföring och det finns bättre personer för att leda ett utvecklings bolag. Detta beslut har även påverkats av att jag under senaste året fått mer och mer förfrågningar på uppdrag inom träningsbranschen och känt att mitt varumärke är väldigt starkt i träningsbranschen. Så det ligger till lika stor del till grund i mitt beslut att slut som VD på Twingly.

Jag kommer fortsätta att konsulta på Twingly som säljare under en tid samtidigt som jag ska satsa på att bygga upp Crossfit Highway och mitt event bolag Biceps Event AB samt fortsätta producera ProFitness Camps resor och börja erbjuda mer tjänster mot träningsbranschen.

Jag älskar verkligen träning och hälsa, så att få jobbar med folk och leverera upplevelser och inspiration är det jag verkligen vill. Därför ska det bli så kul att jobba med tjänster kring träning och satsa på det helhjärtat.

Jag har minst sagt en spännande framtid framför mig, och inte minst tillsammans med Andreas och Benny ????

Som sagt, grymma lanserings erbjudanden kommer snart, in och anmäl intresse för att få dem först: Crossfit Highway

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/P