Riktig vinter…dröm er bort!

Crossfit 14 jan 2016

Idag var det vila på min och Andreas programmering så vi passade på att testa final WODen vi planerat till Highway Games, partävlingen för våra medlemmar som vi håller den 23/1.

Den var rätt spicy kan jag säga och det är bäst man gillar tunga Kettle belles ????

Sen bestämde jag mig för att äta jätte mycket ????

Jag ska berätta en hemlis, ett bra träningspass imorgon börjar med bra och mycket mat dagen innan ????

Jill är och tatuerar sig hos Ellen Westholm så jag jobbade hemma på em och tog hand om hundarna. Det var riktigt kallt när jag var ute med dem men ändå på ett skönt sätt, krispigt och inte så bitande. Jag funderade starkt på att dra på mig skidorna, f-n vilken fart jag hade fått med 4 hundar haha…

Men även fast jag gillar kylan så drömmer jag bort till värmen, för vem skulle inte vilja sitta här just nu…?

Foto 2015-10-15 12 05 00-liten2

 

Just där kan du sitta om drygt 4 månader, för då åker vi till Aloha Hill Club med ProFitness Camps träningsresa. Det är marknadens mest påkostande och lyxiga träningsresa med mycket meriterade coacher, Karl Dyall, Rickard Lanner och Andreas Byfeldt.

Det finns platser kvar och är du intresserad så kan du läsa mer och boka plats här: ProFitness Camps Marbella blogg.jpeg

/P

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.