Revansch på Fortet!

Crossfit 4 feb 2017

Igår gick avsnittet av Fångarna på Fortet som jag var med i, hoppas ni så det! ????

Det var andra gången jag var där och tävlade och denna gång gick det bättre än förra kan man lugnt säga. Sist så klarade jag inte av cellen med svärdet, jag slog sönder typ hela stubben men inte repet haha. Jag visste att jag skulle få revansch på de cellen, det hade de avslöjat och jag kan lova att jag var ännu mer laddad denna gång…om det nu går. Har grämt mig några gånger över missen sist och kvällen innan in så låg jag i sängen och visualiserade hur jag klarade det över 100 gånger. Man kan säga att jag bestämt mig, jag skulle inte lämna cellen förens repet var av, om det så skulle kosta att jag hamnade i fängelset haha. Förstå om jag skulle misslyckas igen…vad är det för gladiator som inte klarar att få av repet på två försök!! Det hade varit så sjukt pinsamt om jag inte klarat den…vågar inte tänka på hur mycket jag hade skämts, hade väl stannat i Frankrike resten av livet haha

Men det gick sjukt bra, svärdet åkte upp efter ett hårt marklyft, sen 3 slag där jag tog i allt jag kunde och så slet jag av sista delen av repet med ren adrenalin. Det var kanske inte lika snabbt som Magnus Samuelsson men f-n inte långt efter, måste vara näst snabbast hittills. Känslan när jag kom ut ur cellen var sjukt skön, allt press släppte och resten av programmet gick riktigt bra.

På äventyren fick jag köra vattentanken med ormarna där man ska skruva fram nycklar och få fram en kod. I väntan på bandning så memorerade jag vilka färger som var på vilken sida och i vilken ordning, så när jag fick fram en nyckel så visste jag direkt vart den passade. Jag gjord den så snabbt så att vattnet typ bara hann upp till knäna, helt klart rekord. Produktionen kom ut och bad mig göra om den för att ha en version där jag fick dyka ner lite och jobba under vatten. De fyllde upp tanken till hälften och så gjord jag om den, lite längre tid tog det iom att jag fick gå upp och hämta andan några gånger men jag var nästa lika snabb då ???? De valde att visa den första med rekordtiden på TV.

Sätter man inte lösenordet så hjälper det inte hur bra man varit innan, man förlorar ändå. Tur för mig att jag hade med mig två kvicktänkta tjejer som båda visste vad ordet var med bara två ledtrådar, jag hade igen aning om vad ordet var… ???? Känslan när vi vann var grymt skön, jag är en tävlingsmänniska och älskar att vinna (som ni redan vet) och det finns ingen skönare känsla.

Det var riktigt kul att få vara med igen på Fångarna på Fortet, det är ett grymt kul program att spela in, till och med roligare än Gladiatorerna. Alltså jag älskar Gladiatorerna och det är finns inget jag hellre gör än att smälla på utmanare men som enskilt program så är det skönare att vara i ett soligt Frankrike och testa kul och utmanande celler som man sett på tv och alltid velat pröva.

Så tack 4:an för att jag fick vara med och jag hoppas jag får komma tillbaka igen nästa säsong, men då får de ge mig lite svårare celler haha ????

Förutom att vara med på TV igår så hann jag med lite annat också.

På dan var jag på Crossfit Atum och hänge med Ako, alltid lika trevligt att besöka deras grymma box och träffa honom.

Jag körde Snatch komplex, 6 set med 1 Power Snatch + 3 Hang Power Snatch + 5 OHS. Det gick bra, axlarna är fortfarande inte så mobila som de behöver vara med rörelsen känns bättre och bättre.

Sen hade jag 2 WODar, varav jag lyckades lura på Ako på en.

På tid: 150 kcal Assault Bike, av varje hel min och gör 6 burpees to target sen fortsätta cykla.

Den var sjukt äcklig, jag var klar på 10:50 och grät av mjölksyra efter haha…Ako såg ut som han skulle dö efter 13 min men krigade i mål på 17 min.

Jag hade en WOD till sen och för att orka så tog jag 2 skopor av min PWO: Core Performance 

Grym PWO som ger energi och innehåller BCAA, Snabba kolhydrater, kreatin och koffein mm. Testa den!

Andra WODen var 5 varv på tid av:

  • 10 en hands KB snatch (alternerande)
  • 10 HSPU
  • 10 Box hopp (75 cm)

Har inte gjort HSPU på länge, det märktes, annars gick den ok.

Sen drog jag till Workout parties och hängde i Hydropools monter. Jag satt helt enkelt i deras pool och kollade på när alla andra tränade, rätt nice haha

Aris var uppe och körde salsa och fick 800 pers att jucka samtidigt, det är bara han som kan lyckas med det.

Nästa gång ni kan träffa mig, Aris, Ako och alla andra blir när vi köra Barnens Hinderbana på Sweden Bike expo, missa inte det!

Ni hittar anmälan här: Barnens Hinderbana – Stockholm 26/3

Och här hittar ni hela turnén: Barnens Hinderbana

Det var allt för nu, hoppas ni får en grym helg!

/P

1 kommentar

Roger Nilsson 4 feb 2017

Chef!

Svara

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.