Recept: Räk- och chiliomelett

Mat & Recept 25 mar 2014

Ät dig till en muskulös fysik med hjälp av den här proteinrika omeletten.
chilirakomelett

Räk- och chiliomelett
– 4 ägg
– 1 msk rödlök, hackad
– 1 tsk färsk persilja, hackad
– 1 tsk färsk chili, hackad
– 1 tsk olivolja
– En näve stora ishavsräkor

Gör så här
– Knäck äggen i en skål. Tillsätt lök, chili och hälften av persiljan. Vispa ihop smeten.
– Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelhög värme. Häll i smeten och rör om tills den börjar stelna.
– Tillsätt räkorna och låt omeletten fortsätta steka tills den är fast i konsistensen.
– Strö resten av persiljan över omeletten, vik den på mitten och servera.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.