Put a ring on IT Med mycket jobb får man ibland ta egentid

5 Jul

Im out!

Just nu närmar sig en hel del tävlingar och med en debut i AF på självaste SM ! Därefter är tanken att jag betar av både tyngre 4 och decembercup i Lund

Tankar som går just nu är hur och när jag skall börja ta tag i nutritonebiten för att optimera min fysik , få fram linjer samtidigt som krispigheten yttrar sig ☀️

———————————-

formtoppning, laddning och tömning är verkligen något man kommer i kontakt med på daglig basis , dock är det första gången de ska appliceras på en själv , det gör att man verkligen blir nervös över hur man skall gå tillväga , samt vem som skall hjälpa en med den praktiska biten .

 

————————————

Det är som sagt ca 2 månader + kvar till min debut och som jag längtar till att stå där på scenen , ge allt och ha mina bicepsvänner som stöd. Finns det något bättre ?!

————————————-

Ja!

I helgen skedde något magiskt !

Jag blev man till en underbar kvinna och fru Johanna Janineh! Vilken dag fylld med glädje ,skratt, minnen och helt fantastiskt sällskap av nära och kära.

——

Just nu sitter vi på varsin solstol i Santorini , och våra resor har just tagit fart. Kommande resa åker vi till Miami , där vi bordar en kryssning som tar oss till Karibien !

Fortsatt underbar vecka vänner nu ska jag njuta av min bubbla.

 

image

———————————–