PT-Staffan

Tagg: PT-Staffan

Det där med julmaten! och allt annat gott som hör julen till..

Kost & Mat 21 Dec 2016

Nu när det är adventstider och julen snart är här så sätter också alla julbord igång, eller är i fullgång rättare sagt. Många äter julbord med jobbet långt innan jul och ju närmare julen vi kommer desto tätare blir julborden.

Ohälsosam träningshets! "My head says gym but my heart says tacos"

Träning 2 Dec 2016

Hej Var tycker du att gränsen går, mellan hälsosam träning och när det går över styr? Jag personligen tänker att det är när man känner : ”Nu har jag ätit något gott, nu måste jag göra av med det”. Att man aldrig känner att man kan unna sig. Det ska vara gott att leva och…

Staffan Eklund – hela Sveriges PT

Träning 21 Nov 2016

Staffan Eklund är gotlänningen som bytte snickarbyxorna mot träningsshorts, startade en blogg och blev PT-Staffan med hela svenska folket. Vi sökte upp honom för att snacka personlig träning, ärlighet på sociala medier och hur man egentligen bär sig åt för att lyckas som fitnessbloggare.

Träna för att leva inte leva för att träna

Träning 16 Nov 2016

Det pågår en till mestadels positiv trend i Sverige idag där det börjar bli allt mer populärt att tänka på sin hälsa och träna regelbundet. Den här trenden till trots så är det dock väldigt många människor i vårt land som inte är i särskilt bra form och övervikten ökar till exempel fortfarande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *