Proteintillskott, funkar det?

28 Nov 2016

Förkylningarna avlöser varandra och jag har svårt att få kontinuitet i min träning just nu. Trots risig känsla i kroppen gick jag ändå till gymmet idag och körde några set marklyft. Gick tung men kändes ändå bra fysiskt och rent av jättebra mentalt! Handlar mer om att få röra på kroppen och känna att man ändå ”håller igång” snarare än att gå in och köra ett mördarpass. ????

Jag har funderat en hel del kring protein på sistone. Verkar finnas väldigt olika uppfattningar huruvida proteintillskott i pulverform är bra eller inte. Om det överhuvudtaget fungerar?

Ibland när man läser en artikel någonstans där någon ”expert” fått tycka till blir resonemanget lite märkligt och jag har lite svårt att följa med i framför allt argumentationen kring varför proteintillskott skulle vara ”onödigt”.

proteindrink

Läs om mina tankar kring protein och hur jag väljer att betrakta ämnet proteintillskott här på min blogg inom kort!

/Robert

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.