Nu har jag landat Efter helgens äventyr kan jag äntligen landa!

22 sep 2016

Det är sant!

 

Jag har gjort min debut i något som jag verkligen känner utmanar mig både fysiskt men även psykiskt!

SMAF16-8

Totalt blev det 7 veckors dietande — Inkluderat sista veckan med Tömning/laddning

Ingen lång tid. Det jag måste framföra oavsätt är just hur tufft det är att följa en plan och hålla sig strikt till den under en längre period. Med detta BIG UPS till de som kör långa 16 veckor + dieter ????

 

SMAF16-20

 

Lite tips för att klara av detta är att lära sig ha tålamod, vara välplanerad innan veckorna börjar. Se till att alltid ha det du behöver så att ingen överraskning dyker upp som gör att du måste improvisera dig fram.

En annan viktig aspekt i det hela är ditt stöd. Med detta menar jag de runtomkring, såsom familj vänner , nära och kära. Vem är där som stöd när du känner orken sakta försvinna, hjärnspökena tala om saker du aldrig tidigare lyssnat på och spegeln kanske inte säger hela sanningen ?

Jag tvekar oerhört på att någon atlet hade klarat sig utan någon form av stöd från sin omgivning.

—————————————————————————————————————-

Nu fortsätter satsningen mot Decembercup i Lund!

Detta ser jag otroligt mycket fram emot. Tanken är att komma in lite tyngre och fylligare än på SM och visa en större hydda , en bättre sammansättning och en utmärkt posering som visar det bästa och skymmer det sämsta.

Denna satsning kommer jag att två veckor innan tävling komma hem från underbara Thailand —- Därav den större hyddan bland annat ????

—————————————————————————————————————–

 

Något som gjorde mig otroligt glad som sagt var allt stöd som fanns på plats på SM i form av vänner, familj och tidigare elever som gått DS pt utbildning.

Just nu är det en helt otrolig klass i Malmö som är på god väg till att ta sin licens och ta över världen med storm. Visa dem hur vi lyckas , hur vi förändrar och hur vi löser alla situationer som tänkas komma kan.

 

14423766_10154606947095712_1023385992_o

NU KÖR VI!

 

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.