Mycket att göra 🙂 Båten, Marstrand & Min son.

Hejsan alla goingar ?

Inte hunnit att blogga dom sista dagarna som va planerat. Varit på båten, Marstrand och mycket med min härliga son Kian ???? Inte blivit så mycket gym men självklart har jag promenerat oavsett ????

2016_0722_16325700

Allt går som planerat gällande mini deffen / tömning denna veckan. Nästa vecka ökar jag Konditionsträningen lite mer.

IMG_20160729_103421

Idag va det bröst / axlar på schemat. Idag bestämde jag mig för att köra 5 reps x 5 sets. Inga dropsets idag.

Övningar: (5×5)

Bänkpress i maskin Hantelpress Flyes i maskin/hantlar Militärpress (hantlar + stång) Sidolyft hantlar Axelpress i maskin  Baksida axlar med rep  Sedan ut och promenera. Nordicwellness stod på Kungälvs "Torg". Alltid lika härliga och glada. ?  Ikväll blir det 20 min HIIT pass då jag valde att äta lite mera runt mitt träningspass. Ha en härlig dag

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.