Midsommarfirande i norrland!

25 Jun

Är inne på sjätte veckan på min diet och det både känns och syns att det går framåt! Samtidigt har jag under förra veckan och i början av denna vecka varit extremt trött till och från. Min ork och energi har räck drygt en 1/2 dag sedan har det varit stopp. Och när jag säger stopp menar jag stopp. Det har stundtals nästan gjort fysiskt gör ont att röra sig. Bättre nu men tror att jag behöver se till att vara noga med att få den återhämtning som krävs.

I år firar vi midsommar hemma hos mina föräldrar i ett ljust sommarnorrland. Håller självklart i dieten men efter lite avstämning med min coach Sanna Backman valde jag att faktiskt göra ett avsteg efter lunchtid på midsommaraftonen och resten av den dagen. Jag hoppas att ett hårt HIIT-pass på förmidaggen på midsommarafton hjälper till att i viss mån kompensera för ett något högre kaloriintag dagen till ära. Inga våldsamma frosserier men helt enklet lite mer mat och kanske inte helt samma basvaror som normalt. :-)

robert_20160623_3

Bröst och axlar på välbekanta Träna i Umeå i torsdags! Har möjligen tappat lite i styrka men jag antar att man får räkna med…

 

robert_midsommar1

Traditionellt midsommarfirande hemma hos mina föräldrar tillsammans med andra bybor med sång och dans kring midsommarstång och picknick på gräsmattan efteråt! Riktigt tur med vädret också, runt 20 grader och sol!

 

robert_midsommar2
Klar för middag och fortsatt midsommarfirande tillsammans med vänner inne i Umeå stad

Idag midsommardagen har jag kört ett hyfsat ok ryggpass och ätit som vanligt enligt diet! Skönt att vara on-track igen! Nu blir det semester några dagar till uppe i norrland innan det bär av söder ut igen tillbaka hem till Täby!

/Robert