Mårten Nylén startar nytt träningscamp Kändis-PT:n Mårten Nylén, känd från Biggest Loser och Ninja Warrior, tar sig nu an hela svenska folkets hälsoproblem med sitt träningscamp ”Camp I Am Ready”.

Tips 6 mar 2015

Mårten Nylén, som är en av Sveriges mest kända och framgångsrika personliga tränare, vill hjälpa svenska folket mot en mer hälsosam livsstil via ett helt nytt träningscamp som slår upp portarna senare i vår – ”Camp I Am Ready”.

”Det är så otroligt många människor som mejlat och skickat brev med frågor om hur man gör för att gå ned i vikt på ett bra sätt”, säger Mårten. ”Men alla kan inte vara med i Biggest Loser, och alla passar inte för det heller. Genom att dra igång det här hälso- och träninslägret kommer jag kunna hjälpa ännu fler där ute.”

Under sex veckor kommer Mårten hjälpa lägerdeltagarna att förändra och förbättra sina livsstilar, tillsammans med ett team av kostexperter, kiropraktorer, läkare och beteendevetare.

”Målsättningen är att sätta ihop det effektivaste campet”, berättar Mårten. ”Tittar man på rätt förändringar så är det faktiskt ganska enkelt att tappa vikt och ändra sin livsstil. Det gäller bara att ta sig tid och titta på den enskilda individens behov.”

Campet riktar sig till alla som vill gå ned i vikt eller förändra sitt tränings- och hälsoupplägg. Anmälan sker via sajten iamready.se och därefter väljer Mårten ut vilka som ska få följa med på resan.
marten

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.