Lite tid för att tänka Time out

18 Nov 2016

imageLite tid för sig själv , tankens värde är lätt att åsidosätta , men vi ska inte glömma bort att även psyket behöver återhämtning ibland såsom vår fysik.

Hjärnan är igång i princip dygnet runt, vi behöver bli bättre på att åsidosätta tid åt att rehabilitera vår mentala hälsa och skapa det tankemönster vi vill åstadkomma . Det kan endast göras genom träning och aktivering av hur vi använder vårt helt fantastiska psyke !

 

Det finns inte bara 1 sätt at göra detta på utan oändligt många. Det är även högst individuellt på vad som passar just dig och får dig på rätt spår mot en bättre mental inställning.

Vissa av oss tar semester och åker långt bort från verkligheten , andra läser en bok , mediterar , tar en promenad , spelar tv spel , kollar serier , lyssnar på musik och mycket mer .

 

Det gäller att hitta det som passar dig bäst och lära dig använda det så bra du bara kan. På det sättet kan du sätta spränga barriärer som kommer av ditt eget sätt att tänka och spränga barriärer som andra tycks begränsa dig till !

 

Det sista du skall begränsas av är ditt sätt att tänka ! ”Isak” ????

 

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.