Laddar inför Fitnessgalan med ny PWO!

7 maj 2015

Idag vilade jag från träningen men igår körde jag ett Gorilla pass igen. Det var kul men gick sådär eftersom jag sov bara 4 timmar natten tills igår. Jag hämtade Smulan på natten och hon blev leksugen och höll mig vaken i 2 timmar typ haha

Passet var först OHS, med smalt grepp, 5-10 reps x 5 set.

Jag håller normalt längt ut men lyckades jobba mig in några cemtimeter.

Sen körde jag 5 set 3:or i OHS.

Jag körde också Cleans, 1 på minuten, körde på 100 och 105 kg, kändes ok…jag är solbränd och glad på bilden i alla fall.

Passet avslutades med 5 min på 1 min vila x 3 set av:

  • 6 OHS (42,5/30 kg)
  • 6 TTB
  • 6 Laterala Burpees

OHS i WOD är alltid tufft för mig men det gick ok, hann med ca 4 varv per intervall.

På kvällen kollade jag på Barcelona mot Bayern Munchen, grymt bra match. Speciellt eftersom Barca vann med 3-0, Messi var galet bra och gjorde 2 mål. Det är inte klart men det känns som Barca bör klara av returmötet och gå till final.

Imorgon bitti åker jag till Stockholm och Fitnessgalan i Globen, ska blir grymt kul! Den var riktigt bra och kul förra året och jag tror det kommer vara ännu bättre i år.

Jag föreläser kl 14:00 i Annexet varje dag och föreläsningen handlar om hur man sätter och når bra mål. Jag pratar också om varför jag började träna, hur jag kom med i Gladiatorerna, hur jag skadade mig allvarligt och vägen tillbaka. Sen pratar jag även om kost och tillskott samt presenterar lite kul saker på slutet ????

Banbrytande PWO

På galan lanseras även min PWO som jag tagit fram tillsammans med Svenskt Kosttillskott, den heter Core Performance. Det ska blir riktigt spännande att höra vad folk säger om den och se hur bra den säljer.

Den är banbrytande skulle jag säga. Jag har aldrig tidigare hittat EN produkt som ger mig allt jag vill ha innan ett träningspass eller tävling för att kunna prestera optimalt, ni som följer mig vet att jag alltid blandat olika PWO men kolhydrater och BCAA. Därför skapade jag Core Performance, den har allt du behöver för att öka din prestation och eftersom den är komplett med kolhydrater, aminosyror och elektrolyter, passar den lika bra innan, under och efter träning.

Det här innehåller den:

  • Snabba och långsamma kolhydrater så att man får energi genom hela passet.
  • BCAA för bättre återhämtning och minskad muskelnedbrytning.
  • Rosenrot och guarana (innehåller koffein) som ger skönt fokus men ingen stressig pigghet.
  • Beta-alanin och kreatinmonohydrat för explosivitet och ökad prestation.
  • MCT-olja som omvandlas till energi, ger speciellt bra energi under längre pass.
  • Kokosvattenpulver som innehåller vitaminer och mineraler vilket behövs när man svettas.
  • Rödbetspulver, vilket innehåller mycket nitrata. Nitrat omvandlas i kroppen till kväveoxid som gör att blodkärlen slappnar av och vidgas vilket ger ökad återhämtning och ork. Effekt kommer speciellt om man tar rödbetspulver över en längre tid visar forskning, så tar du denna PWO regelbundet så kommer effekten blir större över tid.

När man kör Crossfit eller idrottar, tex spelar rugby eller fotboll, så är ofta träningspassen mellan 1,5-2 timmar. Då hinner kroppens lagrade energi ta slut och kolhydrater behövs för att orka hela vägen, därför innehåller min PWO kolhydrater. Kroppen behöver kolhydrater för att kunna jobba och transportera in aminosyrorna i musklerna. Och jag kan garantera att detta inte är några kolhydrater ni kommer lägga på er, de kommer utnyttjas som energi under passet och ni kommer känna att ni har mer ork på slutet mot vad ni brukar ha. Ni som testat ta kolhydrater, typ Vitargo, innan pass vet vad jag pratar om och att det är en grymt bra PWO, ni andra, testa Core Performance så får ni se! ????

Den kommer finnas på mässan till introduktions pris, endast 250 kr istället för 379 kr ordinarie, så kom till Globen och passa på att köpa en.

 

Svenskt Kosttillskotts monter är F7 och där hittar ni mig, Lukas Högberg och Timmy Tärnström (Ymer).

Biljetter till galan köper ni här: Fitnessgalan biljetter

Mer info om galan och program hittar ni här: Fitnessgalan

Vi ses där!

/P