Kul men otur

Crossfit 17 Jul

I förrgår kväll hade Zoe otur och slog huvudet i soffbordet, det blev jack och vi fick åka in och limma och tejpa. Hon fick en fin penna som lyste och hade såpbubblor i sig så hon var inte så ledsen ändå.

Igår så have jag vila från träningen men jag skulle hålla mina första pass på CrossFit Highway och var riktigt laddad.

Det gick grymt bra och dem fick bland annat köra amrap framers walk runt parkeringen :)

Det var riktigt många som körde Prova-på pass vilket är extra kul, hoppas de gillar CrossFit lika mycket som oss och vill komma tillbaka.

Vi erbjuder gratis Prova-på pass på vår hemsida, bara boka er hemsidan här: CrossFit Highway Prova-på

Vi har även ett riktigt bra erbjudande om medlemskap just nu. För 680 kr för du träna i 3 månader, du hittar det här: CrossFit Highway Medlemskap

Min mamma är på besök och när jag kom hem hade hon gjort köttfärslimpa, grymt gott.

Idag fick vi massa ny utrustning till CrossFit Highway, bland annat Hatlex helt nyutvecklade stänger med nya kullager, det var riktigt sköna.

Sen skulle vi fästa en rigg på containern men ena plattan var inte fästa som den skulle och när vi skulle fixa den så lossnade den och ramlade ner på min arm, den är typ 2 meter lång och väger 70 kg…

Det gjorde sjukt ont när den studsade på underarmen med en av bultarna rakt ner…jag trodde jag bröt armen först men det verkade gått bättre än jag trodde och jag kunde röra på allt, jag är hårt även om jag inte är pansar rakt igenom…men jag måste röntga så klart ;)

Precis innan det hände så ramlade min telefon ut ur fickan och glaset gick sönder…inte lika allvarligt så klart men otur ändå haha

Men innan jag åkte till akuten så höll jag två pass och alla körde på riktigt bra. Idag fick de köra slamballs igen och det är en grymt bra övning.

Men nu sitter jag på akuten, skriver detta inlägg och väntar på att få komma in. Jag tror inte det är helt av, det hade jag kännt, men de skulle kunna vara en spricka. Lika bra att vara säker så jag inte tror det är lugnt och börjar träna med armen för tidigt.

Man kan säga att vi haft lite otur senaste dagarna, så är det ibland och sen vänder det och man har tur istället :)

Imorgon ska jag och 5 andra Gladiatorer vara med på Sommarkrysset och prata om nya säsongen, missa inte det.

Och glöm inte att ni kan söka om utmanare här: Gladiatorerna utmanare 2016

/P