Grym kul och bra första dag 🙂

8 maj 2015

Idag drog Fitnessgalan igång och det var en riktigt kul dag. Lukas och jag stod i Svenskt Kosttillskott montern och samplade min Core Performance PWO och Core BCAA.

  

Många kom förbi och smakade PWOn och alla sa att den är grymt god. Mycket kul att höra och en viktig aspekt om man ska ta ett tillskott regelbundet. Många uppskattade också innehållet i burken och det faktum jag tagit fram en produkt som ger energi och återhämtning till musklerna och inte bara stimulerar hjärnan.

Självklart signerade jag burken till de som köpte ????

 

Riktigt kul Mattias Sunneborn kom och köpte en burk och även BCAA och Core Protein.

 

Niclas och Beatrice från Crossfit Unique, som också varit på våra ProFitness Camps resor kom också förbi, alltid lika trevligt att träffa dem.

   

 

Kl 14:00 höll jag min föreläsning om mål, motivation, träning och kost i Annexet. Det kom många och lyssnade och det var riktigt kul att föreläsa för dem. Flera kom fram efter och sa att föreläsningen var bra och jag blir lika rörd och tacksam varje gång, tack för att ni kom!

På mässan finns även 3D Skaparna som visar upp 4 gubbar av mig, så coola…

 

De skannade in mig för en månad sedan och nu kan de skrivs ut Pansar gubbar när de vill. Vi komme lägga upp dessa för försäljning i begränsad upplaga där all vinst kommer gå till Barncanser fonden.

Jag har en i montern också så kom förbi och kolla på den imorgon.

På mässa finns även Fitness For Men och delar ut senaste numret av tidningen.

 

Jag måste också visa en bild på vår monter, cool va!? ????

Efter mässan stack jag och Lukas till F4L Crossfit på söder och körde ett pass. 

Jag hann inte äta på mässan och hade alltså inte äter något på hela dagen innan passet kl 18, bara druckit BCAA och ätit en bar. Jag tänkte att passet skulle gå skit men tänkte också att om min PWO med kolhydrater och annan energi ska funka riktigt bra så borde detta vara ett perfekt test. Jag tog 2 rågade skopor innan och körde igång.

Jag körde Snatch och Lukas coachade mig, lärde mig mycket och flera lyft kändes bra.

Sen körde jag Gorilla fitness WODen, 5 varv på tid av:

  • 5/5 KB Snatch (32 kg)
  • 10 Goblet Squats (32 kg)
  • 5 MU

WODen gick riktigt bra och jag kände att jag hade energi kvar på slutet för att trycka på trots att jag inte trodde jag skulle ha det.

 

Jag var klar på 15:21 och är riktigt nöjd med det, det var trots allt 25 MU totalt.

Både jag och Lukas tyckte Core Performance funkade riktigt bra och gav energi under hela passet utan att dipa trots att vi knappt ätit. Den är perfekt för Crossfit och idrott, ger lagom pigghet och fokus men framförallt energi genom hela passet.

De andra i boxen gillade också den och ska köpa och pröva sa de, det tackar jag för ????

 

På måndag släpps den på Svenskt Kosttillskott på webben ????

Nu ska jag sova och ladda inför en till kul dag med Lukas och alla andra på mässan imorgon.

/P