F&S – Robert Kronberg

Robert Kronberg 23 okt 2012


Mitt namn är Robert Kronberg och jag är svensk och nordisk rekordhållare på 110 meter häck, med OS- och VM-finaler, samt ett EM-brons, som främsta meriter.

Jag är 36 år ung och bor i Göteborg.

Idag jobbar jag som personlig tränare utifrån mitt eget träningskoncept kronBee. kronBee-konceptets hörnstenar är långsiktighet, att ha en röd tråd genom sin träning samt att ha fokus på helheten, där ett ihållande och långsiktigt resultat inte bara är en fysisk, utan även en mental process. Det handlar om att tydliggöra sin hinderbana mot utveckling och ändra sitt beteende, om så krävs. Detta är kärnan i min arbetsmetod.Jag arrangerar även träningsevent för motionärer och företag, med mitt företag kronBee by KRONBERG. Vi anordnar bland annat träningsläger i samarbete med Apollo, till Playitas Resort (kronBee trainingcamps), utvecklande helgläger (minicamps) samt anordnar roliga, häftiga och unika träningsupplevelser och föreläsningar för företag.

Mitt expertområde i Fitness for Men är löpning och allmän träning. Jag har en bred kunskap och mycket erfarenhet inom träning. Jag älskar att se människor utvecklas samt att kunna bidra till ökad livskvalitet och kunskap, när det gäller träning och personlig utveckling. För mer info, gå in på www.kronbee.com.

 

Har du en fråga till Robert?

Fält markerade med * är obligatoriska

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.