F&S – Martin Löwgren

Martin Löwgren 23 Okt 2012

Hej! Martin heter jag och är legitimerad naprapat, lic. styrketräningsinstruktör, lic. personlig tränare, lic. kostrådgivare samt diplomerad massageterapeut.

Jag har över tio års yrkeserfarenhet och har bland annat hunnit med att vara medicinskt ansvarig för Djurgårdens innebandy, kostansvarig för Sala/Silverstaden IBK, naprapat för kampsportsstjärnorna Jörgen Kruth och Alexander Gustavsson och personlig tränare/kostrådgivare åt hundratals individer med vitt skilda bakgrunder, målbilder och erfarenheter. Mer info om detta finns att läsa på www.martinlöwgren.se.

Jag är grundare och VD för Idrottsskadecenter vilket är en specialistklinik för idrottsskador där jag utför diagnosticering och behandlar rörelserelaterade skador. Mer info om detta finns att läsa på www.idrottsskadecenter.com 2007 startade jag axonblogg.se. Bloggens popularitet spred sig och jag fick fler och fler läsare som ville ta del av mina kunskaper. Detta satte även krav på mig att öka kvaliteten och tillgodose efterfrågan. Idag har bloggen över 150 000 unika besökare i månaden och över 300 000 sidvisningar – detta gör bloggen till en av de absolut största och populäraste träningsbloggarna i Sverige. Min primära roll i denna tidskrift kommer främst vara att jag i egenskap av skribent skriver artiklar om träning, näringslära, idrottsmedicin och anatomi. Läsarna kommer även kunna vända sig till mig med sina frågor som rör mina specialområden.

 

Styrkeexpert
Martin Löwgren

Har du en fråga till Martin?

Fält markerade med * är obligatoriska