Från övervikt till superform på 22 veckor!

Träning 4 jan 2016

DETTA 1640Från övervikt till superform på 22 veckor! Sedan bilden på Niro de la Ruas otroliga transformation började flöda genom sociala medier undrar alla: Hur lyckades han? 

Rätt kost och rätt kosttillskott

– Jag tränade självklart riktigt, riktigt hårt under dietperioden, men jag måste ändå påstå att rätt kost och kosttillskott i kombination med blod, svett och tårar är nyckeln till min framgång, säger Niro.

Det handlar om att hitta balansen, med bra och nyttiga färskvaror för att sedan toppa effekten med effektiva fettförbrännare och muskelbevarande kosttillskott.

Var inte rädd för kolhydrater

– Generellt sett så finns det en överdriven rädsla för kolhydrater i samhället idag, det tycker jag är synd. Så länge man ser till att kvaliteten är bra så är det ingen fara. Jag själv äter tex mycket ris, havregryn och sötpotatis, och har ju lyckats rätt bra med min form, säger Niro och skrattar. I kombination med effektiva tillskott slipas formen ännu ett steg mot perfektion.

Slipa bort underhudsfettet och bevara muskelmassan

Det är de små detaljerna som har tagit mig till vinnarformen. Ripped Hardcore är en grymt effektiv fettförbrännare som dessutom dämpar hungern, vilket gjorde det mycket enklare för mig under dieten. För att förbättra muskeluppbyggnaden använder jag mig desutom dagligen av Whey-80, ett otroligt gott protein som maximerar resultatet av all min träning.

 

Bonustips!

BCAA Hardcore är en läskande dryck med aminosyror, som återhämtar och återuppbygger din muskler. Smakerna är fantastiskt goda och drycken helt fri från socker och kalorier.

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.